Házastársi kötelesség?
Mégcsak házasok se vagyunk, de már 10 éve együttélünk kisebb, nagyobb összezördülésekkel, mint ahogy az mindenhol meg is van, gondolom.
A kapcsolat erdménye 2 gyerek, lehet, hogy csak ők tartanak össze bennünket?
HIszen a sok év alatt kideült, mennyire különbözők vagyunk (minden téren).
Elfogadható az, hogy ő csak akkor közeledik, ha szexet akar? Én sokkal inkább gyengédségre vágynék. Tudom, hogy sokszor különbözik a férfiak és a nők hozzááallása.
Valyon csak ebből ered a különböző igényünk, vagy abból, hogy a szerelamnek vége, és még csak szeretet sincs?
Nekem "házastársi kötelességből" ki kellene elégíteni a vágyait, ő meg nyugodtan leszarhatja az enyémet?
13.34.-es ponsosan azt írta, amire gondoltam. Szerintem még jobban is fejezte ki magát.
Szerintem aki ide ír, az már egy pár megbeszélésen túl van.
Azt szerettem volna tudni, hoy csak az én hozzáállásom ilyen különleges, esetleg anyafóbiás vagyok, aki még mindig a simogatásra (is) vágyik, vagy igenis jogos kérés (és nem is annyira földtől elrugaszkodott dolog), amit kérek.
Sajnálom, hogy fején találtam a szöget. :( Nem tudom mi a megoldás. Mi többször próbáltuk megbeszélni, de mindig azt mondja, hogy ő jön napközben simogatni, csak én tolom el. Na de, hogy jön simogatni? Mosogatok, gyerkőc a lábam alatt rohangál, ő meg elkapja a cickóimat is hátulról "olyan" mozdulatokat tesz... ha meg szólok, hogy nem így kéne a gyerek előtt, meg egyébként sem az effajta "simogatásra" vágyom... és nem épp mosogatás közben, akkor megint csak nem érti. :( És morog, hogy nekem az sem jó, ha jön simogatni, én vagyok az örök elégedetlen. :( Én már sokszor tényleg nem tudom, hogyan magyarázzam el neki a lényeget.
Olykor elfojtom ezeket a dolgokat és hagyom, hogy történjenek az események. Ha ő úgy simogat, hogy elkap, hát legyen. De sajnos egy idő után borul a bili és akkor megint csak ez a téma. Hjajj.
13.34: nem ugyanaz a pasi van nálunk?
De a gyerek, a mosogatás és a többi is stimmel!
Te, azért remélem nem. :)
De borzasztó különös a sok egybeesés.
Képzeld a kérdésed utáni este kipróbáltam, hogy változott-e valami. Marha fáradt voltam, mire mindennel végeztem és végre ágyba dugtam a gyereket is. Ledőltem az ágyra és megkérdeztem: Apa megsimized a hátam, úgy fáj? Azt mondta, persze! Simizett, simizett, aztán elvándorolt a keze a hátamról a fenekemre és már puszik voltak a nyakamon. Mondtam neki, hogy elég lesz a hátsimi nem kell lejjebb menni... erre hamisan mosolygott. Mondtam, hogy nincs erőm, csak simit szeretnék... a válasz annyi volt "én meg dugni". :)
Nevettem és megemlítettem neki a kérdésed... fapofával hallgatta végig és annyit mondott, "és?". Mondom azért különös, hogy sok a hasonlóság, azt mondja ő pasi, ne várjam el, hogy ha simogat, akkor ne akarjon rögtön szeretkezni is. :)
Ja és tudod mit mondott még?
Örülhetnék egy kicsit néha, hogy 10 év után is még ugyanúgy szeret és kíván! Van benne valami!!!
De annak is örülnék, ha néha csak úgy simizne, ölelne, minden hátsó szándék nélkül.
(13,34)
Egy kis jog: Amikor házassági kötelességről olvasok mindig akad egy jó pár ember a hozzászólók között, aki komolyan azt hiszi hogy ez egy kötelesség. Ez csak a szép megfogalmazása a szexnek. Ha valaki azért válik, mert nincs szex a házasságában, akkor azt mondja, hogy a párja nem teljesíti a házassági kötelességét. (így tűr nyomdafestéket az ügy.)
Szó nincs róla hogy kötelesség lenne!!! Ez nem Szaud-Arábia, ahol egy feleségnek kötelező lefeküdni a férjével. SENKI nem kötelezhető szexuális aktusra! Ez már majdnem nemi erőszaknak is elmenne. Mert bizony jogilag az is nemi erőszak ha valakit fenyegetéssel vagy hasonlóval kényszerítenek.
Hallottam már olyat, hogy egy férj ezzel vette rá a feleségét az aktusra. Azt mondta neki, hogy a szexmentességgel megszegi a nő házassági szerződést, és akkor az asszony nem kap semmit a válás után. Ez nincs így!
Véssük ez eszünkbe, hogy ez csak egy kifejezés! Szófordulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!