Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van anyukámból soha...

Elegem van anyukámból soha semmit nem enged meg pedig 16L vagyok! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most kiakarok menni a szigetre good charlottera meg is lenne a pénzem meg közel ismerősök de nem mehetek . Jó lehet túl nagy kérés is lenne belátom de kisebb dolgokat sem lehet pl bulizni menni sőt még suli után városban sem sétálhatok(nem nagy város) . Tavaly vívtam ki hogy felmehessek 2 órás busz úton a barátnőmhöz is :S meg persze a fiúzás is tabu de az még nem igen hiányzik csak rossz mert látom a velem egykorúakat meg magamat is . De ti elengednétek a 16 éves gyereketeket a szigetre ??
2011. jún. 7. 20:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
58%

Azért a PaFe és a Fezen kicsit más szerintem, mint a Sziget...Bár Szigeten még nem voltam, de előbbi kettőn rendszeres látogató vagyok, várpalotai révén :)

Esetleg kérd meg nagyobb tesódat, hogy kísérjen el, vagy apukádat... Mondjuk egész nyáron segítesz, nem szemtelenkedsz, nem követelőzöl, és néha-néha, mikor szüleidnek jó kedve van, felhozod a témát, hogy mi lenne, ha...?

Sok sikert!

19/l

2011. jún. 7. 21:07
 22/30 anonim ***** válasza:
37%

Én elengednélek. (lehet lepontozni)

Én 15 évesen voltam Szigeten elöször az akkori párommal. Anyámék nem csináltak ebböl problémát, megbíztak bennem. Elég liberális szellemben nevelkedtem hála Istennek, sokmindent ennek köszönhetek, ezt adom is tovább a lányomnak, ahogy abba a korba kerül.:)

23/N

2011. jún. 7. 21:23
 23/30 anonim ***** válasza:
86%

szia, először kisebb engedményeket csikarj ki a szülőktől:

kezd úgy hogy közlöd velük, hogy adjanak egy esélyt neked hogy kicsit élj, és ígéred nem lesz gond. és ne is legyen. először sétálgatni, aztán estefele ide oda, bulizás.. és ezt úgy éred el: ne játszd ki a bizalmukat. menj haza időben, és normális emberekkel barátkozz! ;) ha felelősségteljes vagy, egy idő után elmúlik a szigor én mondom! ha meg nem vagy normális akkor úgyis elmész.. de nee

nem vagy lemaradva semmiről, és ne viszonyítsd magad a többiekhez.

nagyon ráér még a sziget! (én sem voltam még, és sztem kisebb fesztivál - nagyobb öröm :) )

19/L

2011. jún. 7. 21:33
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti, örülj neki hogy veled még nem történt semmi gond, de talán a szülők ettől féltik a gyereket. és igaz hogy elengedhetik ide oda, de nem kell a szigettel kezdeni
2011. jún. 7. 21:36
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Én még magamat is csak úgy engedném ha 4-5 érős férfival mennék...21 éves vagyok

Biztos, hogy nem engednélek el. Inkább utálj, minthogy valami bajod legyen...

Ja és a fiúzásról se maradtál még le, nyugi:)

2011. jún. 7. 21:39
 26/30 A kérdező kommentje:
Hát tesó kilőve mert nincs :( apum külföldön dolgozik és 2 hetente vagy több idő után jár haza anyum meg este jön haza és tuti nem jönnének el velem és nem dobnának ki rá ennyi pénzt főleg hogy nem is érdekli őket . A barátaim meg vele egyidősek .
2011. jún. 7. 21:41
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem engednélek el! Teljesen igaza van Anyukádnak. Az enyém is nagyon félt engem, bár nekem nem voltak ilyen igényeim, hogy szigetre menjek.Normális körülmények között mehettem bulizni, tudta, hogy megbízhat bennem, de szigetre sosem engedett volna el. Szerintem elég veszélyes, főleg mivel lány vagy. Szerintem törődj bele, és örülj neki, hogy Anyukád aggódik érted!

22/L

2011. jún. 7. 21:42
 28/30 anonim ***** válasza:
79%

Én is arra a napra mennék fel, csak velem meg senki nem akar eljönni.

Lehet tényleg úgy lenne érdemes, hogy eleinte csak kisebb "kiengedési-kérelmeid" legyenek, aztán így tudod bizonyítani, hogy megbízhatnak benned.

Nem tudsz esetleg nagybátyót/nagynénét/idősebb unokatestvért megfűzni, hogy menjenek el veled? (Vagy felajánlod apukádnak/anyukádnak, hogy kifizeted az ő jegyeiket is...Így nekik nem kerül semmibe, ha elkísérnek.)

19/l

2011. jún. 7. 21:49
 29/30 anonim ***** válasza:
86%

Idősebb, megbízható ismerőssel én elengedném a 16 éves gyerekem, de persze ez függ a gyerektől is. Mondjuk szerintem pénzkidobás a Sziget, mert nem egy olyan nagy valami, és annyi pénzt el lehet ott szórni, amennyiből egy hónapig élni lehet. Én egyszer voltam, öt éve, azóta nem, és nem is vágyom oda. Nem mintha én nem szeretném a bulit meg a fesztivált, de ez nagyon nem jön be.

Persze egyedül biztos nem engedném el a gyerekem, de szerintem te sem éreznéd ott jól magad egyedül.

2011. jún. 7. 22:00
 30/30 anonim ***** válasza:
67%
Kiscsibe, nekem 16 évesen 9-ig volt kimenőm.
2011. jún. 7. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!