Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van anyukámból soha...

Elegem van anyukámból soha semmit nem enged meg pedig 16L vagyok! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most kiakarok menni a szigetre good charlottera meg is lenne a pénzem meg közel ismerősök de nem mehetek . Jó lehet túl nagy kérés is lenne belátom de kisebb dolgokat sem lehet pl bulizni menni sőt még suli után városban sem sétálhatok(nem nagy város) . Tavaly vívtam ki hogy felmehessek 2 órás busz úton a barátnőmhöz is :S meg persze a fiúzás is tabu de az még nem igen hiányzik csak rossz mert látom a velem egykorúakat meg magamat is . De ti elengednétek a 16 éves gyereketeket a szigetre ??
2011. jún. 7. 20:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

Ne haragudj, de én sem engednélek el.

28F

2011. jún. 7. 20:42
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

16 évesen egyedül biztosan nem engednélek el. Ha van huszonéves bátyád, akkor vele esetleg.

Valamint szülői felügyelettel. Egyébként az egy teljesen reális opció, én 14 éves korom óta járok koncertekre, néha fesztiválokra, de 18-19 éves koromig kizárólag apukámmal mehettem. Abszolút nem zavart, ő ott állt mellettünk, hallgatta a zenét, aztán megvitattuk, hogy jó volt-e a koncert. Cikinek éreztem - egész addig, amíg valami részeg állat nekem nem esett, és el nem akart rángatni egy bokorba. Talán még 15 sem voltam. Szerencsére apukám ott volt, első reakcióként behúzott egyet a pasasnak (kb. vele egyidős volt!), hogy alig tudott megállni a lábán.

Ez óta az eset óta úgy gondolom, hogy egy fiatal lány ne menjen ilyen helyre úgy, hogy nincs vele senki, aki vigyázna rá. Közeli ismerősök pedig nem tartoznak ebbe a kategóriába (amíg egy szülő első reakciója, hogy a gyerekét mentse, egy közeli ismerős inkább a saját bőre épségéért aggódik).

Ne félj, semmiről nem maradsz le. Leszel még huszonéves, amikor már annyit mész bulizni meg szigetezni, amennyit csak szeretnél. Ez a pár év ilyen szempontból nem oszt, nem szoroz.

2011. jún. 7. 20:44
 13/30 anonim ***** válasza:
89%

Sem a szigetre nem,sem a két órás útra sem engednélek el.Én sem mehetek 2 órás útra.:/

15/L..és nem azért,mert én sem mehetek..hanem,mert tudom,hogy ez az ésszerű.

14/30 A kérdező kommentje:
Milyen rém híreket ??? Hallottam párat de ... mik vannak még ?
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

én se engednélek!

(egy anya)

2011. jún. 7. 20:47
 16/30 anonim ***** válasza:
93%

Én se engednélek főleg nem szigetre! Annó engem Pannónia Fesztiválra is azért engedtek ki mert Várpalotán tanultam és megbízható barátokkal felnőttekkel mentem.

19L

2011. jún. 7. 20:48
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

Hát nem egy megbízható és normális kislány veszíti el ilyen alkalmakkor a szüzességét, jobb esetben csak egy szégyenteljes emlékkel, rosszabb esetben nemi betegségekkel és gyerekkel térsz haza.

De ismerek olyan SRÁCOT, akit beGHB-ztek... ráadásul egy kedves, aranyos, régi ismerős lányka volt a ludas.

Nem engednélek el. Buszozni igen, ha ismerném a csajt, én 14-15 évesen mehettem barátnőmhöz, de csak mert ballagása volt, meg anyukája biztosította anyumat, hogy kimennek elém, vigyáznak rám, stb.

A suli utáni mászkálást is megértem, suli után ne császkálj, tanulj, hétvégén megengedném persze.

A bulizást nem igazán, házibulikba ismert haverokkal, ha elég megbízható vagy és ezt bizonyítod is, akkor persze. Diszkókba semmiképp, tudom mi megy ott, elég nehéz lerázni a kéretlen udvarlókat és a drogdealereket.

2011. jún. 7. 20:51
 18/30 anonim ***** válasza:
95%

biztosan nem

23/L

2011. jún. 7. 21:00
 19/30 anonim ***** válasza:
71%
nahh, ne menny ki Szigetre, tényleg nagyon sok rosszat hallani, hogy mik vannak ott, kb már több külföldi van kint a Szigeten, mint magyar és mondjuk összefutsz egy holland csapattal.... tuddok jobbat, gyere ki FEZEN-re nagy buli lesz, külföldiek nagyon nincsenek is, 16 vok, most engedtek ki először (bár nem gondoltam, hogy ilyen könnyen beleegyeznek), anyuddal meg lerendezem, vigyázunk rád:)
2011. jún. 7. 21:01
 20/30 anonim ***** válasza:
95%
Ez meg a másik, 8 éve voltam utoljára, de már akkor is több idegen szót hallottam, mint magyart. Mostanra az árszínvonal is külföldi pénztárcákhoz igazodott, szóval valószínűleg a magyar vendégek visszavettek a látogatási kedvből..
2011. jún. 7. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!