A te szemedben melyik súlyosabb bűn?
Értem én.
Barátság vs. szerelem.
Sokáig úgy gondoltam, hogy a barátság mindennél fontosabb. Ha féléve megkérdezel, akkor ezt mondtam volna.
Most már azt mondom, a szerelem a fontosabb, tehát a második verziót könnyebben megtenném.
14.24 vagyok, lehet lek..rvázni, de én a megcsalást sokszor megértem.
Férfinál is, nőnél is.
Sok oka van, nem mindenki gerinctelen állat, aki megcsalja a párját.
És a legtöbb esetben oka van, nem csak feláll a férfinak, vagy hiánya van a nőnek.
Én ebben toleráns vagyok.
De a legjobb barátnőd pasijával lefeküdni az nagyon gáz, mert a barátod bízik benned.
A barátság más, mint a szerelem.
mark86
ezek nem bűnök,csak egy gerinctelen féreg ember jellemzői!
most megint le leszek pontozva a f@szba de leírom:
a legjobb barátnőd/barátod megcsalásakor általában hatalmas vérig menő veszekedések alakulnak ki a 3. személy és a megcsalt fél között miközben az akivel megtetted mosolyog a háttérben pedig neki lenne a legnagyobb szégyellnivalója.
ha engem megcsal a párom,biztos nem a csávót fogom lemészárolni (ez a divat),hanem felelősségre vonom a feleségem ugyanis 99%-ban ellenem ő vétkezett!
mark86
mi lehet ok egy megcsalásra?
nem azért féreg aki megteszi amiért,hanem azért mert a nem működő kapcsolatában nem tud rendet tenni vagy kilépni belőle. vagy egyszerűen kényelmes megoldás...
ha valami ismeretlen csajjal feküdne le, az nem fájna annyira. persze, szemét húzás, de csak a párom részéről.
na de ha 2 olyan ember bax át, akinek hittem, és szerettem őket, valamint bíztam bennük, annál nagyon genyaság nincs.
Hát, első esetben a szerelmem nem a szerelmem, különben nem csalnám meg.
A második esetben a barátnőm nem a barátnőm, különben nem feküdnék le a párjával.
A számomra így a kérdés értelmetlen.
De amúgy egyformán görénység mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!