A te szemedben melyik súlyosabb bűn?
Lehet, hogy nem írtam elég érthetően, elnézést.
a., eset: egyedülálló nő vagy, van egy legjobb barátnőd, akinek a párjával lefekszel.
b., eset: nem vagy egyedülálló nő, van párod, őt megcsalod egy idegen személlyel.
Nagyjából ugyanakkora.
Mindkét esetben összetöröm azt az embert, aki engem szeret, és megbocsájthatatlan bűnt követek el.
Szóval mindkettőt ki is hagyom az életemből. :)
Az, ha a legjobb barátnőd párjával fekszel le.
A megcsalásnak lehet számtalan oka, lehet, hogy a kapcsolat már a végét járja stb...
De a barátságot nem szabad így elárulni.
Illetve ez nem barátság.
Ki volnék én, hogy ítélkezhessek, és megmondhassam, mi bűn és mi nem?
A megcsalás döntés kérdése. Ha megcsalom a szerelmemet, akkor ő már nem a szerelmem. Azt a kapcsolatot már rég megette a fene. Ezért tisztességesebb előtte szakítani.
Lefeküdni a barátod/barátnőd párjával - nos, ízlés dolga... de ne felejtsük el, hogy ehhez két ember kell, úgyhogy csak a fele balhé a tied, a másik azé, aki megcsalta veled a barátodat/barátnődet.
Ha ebből a szempontból nézed, megcsalni a szerelmedet 100%-ban a te döntésed, a másik pedig csak 50%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!