Melyikünknek van igaza? Anyukám megtartaná a kertet én
meg eladnám és lakást vennék belőle.
Figyelt kérdés
Örököltem egy kertet apukámtól, én vagyok az egyedüli örökös, mert a szüleim elváltak. Anyukám nagyon szeret kertészkedni, ragaszkodna a kerthez, de nekünk a párommal nincsen lakásunk, rokonoknál lakunk vagy albérletben és ezért szeretném eladni a kertet, hogy vehessünk belőle egy kis lakást. Most fogunk összeházasodni és gyermeket is tervezünk, a baba project már folyamatban van. Vegyem-e számításba anyukám kérését hogy ne adjuk el a kertet, vagy legyek önző és gondoljak inkább magunkra?
Az a te kerted, azt csinálsz vele, amit akarsz..még jó, hogy vegyél lakást.
Vegye meg tőled anyukád a kertet.
2011. jún. 6. 12:29
12/20 anonim válasza:
Remélem nem haragszol meg, de szerintem is elég fura hozzáállás ez Édesanyádtól. Egyértelműnek kéne lenni, hogy ha sajnálja is a kertet, a lánya családjának jövője a legfontosabb. Ha nem juttok dűlőre, mutasd meg neki ezt a oldalt, hátha felnyitja a szemét pár hozzászólás... Sértődésmentes, jó döntést kívánok!
2011. jún. 6. 12:47
13/20 anonim válasza:
Lakás anyád meg menjen el ingyen kertészkedni valakihez
2011. jún. 6. 12:49
14/20 anonim válasza:
azért mert ő szeret kertészkedni,azért ne tartsátok meg a kertet.adjátok el szépen,csináljatok magatoknak saját otthont.menjen kertészkedni máshoz,vagy vegyen kiskertet magának.
2011. jún. 6. 12:52
15/20 anonim válasza:
csak akkor add el ha az árából nagyjábol kijön 1 ház, mert igen nagy hülyeség ha eladod és még annyi hitelt felveszel 1 banktól h házad legyen mint amennyit a földre kaptál, mert az 1re csak nő és nő.
főleg ha baba is lesz akkor meg minden ft kell és igen gyakori h az uj családosok hitelt vesznek fel a baba mellé h csak saját ház legyen és a végén v a banknak adják a oénzt v a babára költik, mert sajna sokszor a 2 nem megy egyszerre.
csak okosan!!!
2011. jún. 6. 12:57
16/20 anonim válasza:
ne haragudj, hogy ezt írom, de nagyon önző anyád van...legalább azt felajánlotta, hogy lakjatok nála, hogy ő kertészkedhessen?
2011. jún. 6. 12:59
17/20 anonim válasza:
Arra a telekre nem lehet építeni? Mert gondolom, hogy nem kapnátok érte annyit, hogy lakás is kijöjjön belőle. Arra is építhetnétek házat és Anyud is tudna kertészkedni.
De én se hallgatnék Anyukámra, hogy csak azért ne adjam el, mert Ő szeret kapirgálni!!!
2011. jún. 6. 13:14
18/20 anonim válasza:
Bocsi, de építkezni jelentősen drágább... Építész vagyok, és hadd tanácsoljam, hogy ha nincs annyi készpénetek, hogy a telek eladása nélkül vegyetek lakást, akkor eszetekbe se jusson az építkezés...
2011. jún. 6. 13:17
19/20 anonim válasza:
Anyukád adja oda nektek az ő lakását , menjen albérletbe és megkapja a kertet...
2011. jún. 6. 13:23
20/20 anonim válasza:
Kiskertet bérelni is lehet, nehogy lemondjatok a lakásról anyád kedvéért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!