Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis hogy mondjam meg nekik...

Mégis hogy mondjam meg nekik hogy ez nekem így nem jó?

Figyelt kérdés

Szóval ha apa, meg anya, meg a tesóim mennek dolgozni, akkor felkapcsolják az előszobába a villanyt, de pont az előszobával szemben van az én szobám, és van rajt 2 boltíves ablak, és egy harmónika ajtó. Na ha most 4:30-kor fel kell apu, és felkapcsolja a villanyt, van hogy még az ablakom alattit is, hát akkor tulajdonképpen majdnem hogy arra ilyedek fel, hogy a tök sötét helyre egyszer csak víritt be a fény.. De ha mondom nekik hogy ez így nekem marhára nem jó ám.. Akkor le vagyok kiabálva..

A Másik: Ugye említettem hogy harmónika ajtóm van.. Az nem kulcsos, meg semmit nem ér, mintha ajtó sem lenne.. 13 éves vagyok, ha pl: Itt vannak barátnőim néha jó lenne becsukni, úgy hogy tesóim akkor ne nyitáljanak be, meg ha nyugalomra van szükségem, ha pl: Valamiért sírok, amit a család nem tud, el lehetne vonulni a kis kuckómba, de így nem lehet mert jönnek utánnam.. Hogy mondjam meg úgy hogy ne legyen ebből veszekedés megint?

2011. jún. 6. 05:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne nyitáljanak be? Vazze falazd be aztán az ablakon közlekedj
2011. jún. 6. 12:59
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :- )
2011. jún. 6. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!