Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya nem hajlandó elfogadni a...

Anya nem hajlandó elfogadni a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

van egy barátom 4hónapja vagyunk együtt, és anya egyre jobban unszimpatikusnak találja szerinte egy nagyképű link alak akivel sötét életem lesz stb..

Ma is volt nálunk és anyu kérdezte h h áll a vizsgákkal mondta h van neki még 4 és reméli h sikerül meg h még nincs nyelvvizsgája és ha nem lesz meg neki akkor csúszik. anya tök kiakadt ezen h mien buta meg hogy link nem is tanul engem nem ilyennek nevelt:S itt ordibált velem h ő nem bírja a barátomat elfogadni:(

mer h ö komolyabb embert képzelt el nekem..de nekem nem kell olyan öltönyös lakása van kocsija a szülők kedvence fiú, most nekem ő kell és szeretem anya meg el akar tőle szakítani és vitázik velem h béna alak:(

tudom h nem egy okos és adonisz de aj szeretem bele estem eléggé:( és anya ilyeneket mond szabduljak meg tőle:( h tudnám rávenni h nekem ő kell és értse meg?

2011. jún. 6. 00:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
45%

Ez az egész marhaság,úgy,ahogy van.....nem lehet ilyen dolgok alapján ítélni, mert most ha azt nézzük, akkor neked jó, h van diplomád blabla, de a helyesírásod, meg fogalmazásod ehhez képest tényleg eléggé sivár :/

Olyan, mintha egy nyolcadikos diáklány írta volna azt, amit, ill. inkább ahogy írsz....

2011. jún. 6. 01:56
 22/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Kicsit más a sztori, de elmesélem. Én 15 voltam, amikor megismerkedtem egy fiúval. Már az első nap nagyon tetszett. Randizgattunk, egymásba szerettünk, bemutattam a családnak. Jött a nagy ellenzem én ezt a dolgot, mert fiatal vagy, nem tudod mi a szerelem, nincs sok pénze, buta, link alak. Nagyon nehéz volt átvészelni. Néha éjjel belógott hozzám s órákig beszélgettünk, vagy én szöktem meg otthonról. 2 év múlva még mindig együtt voltunk, hát úgy döntött a család, hogy megpróbálja megismerni őt. Vasárnapi ebédek, grillpartik... és lám, nem is olyan buta ez a fiúcska. Amikor leesett nekik, hogy ez tényleg szerelem lehet, hiszen 2 éve tart, már nem bántottak. Most 20 vagyok, és a menyasszonya. Boldog vagyok. Remélem Te is az leszel!

Sok Sikert hozzá!

2011. jún. 6. 06:54
 23/31 A kérdező kommentje:

mért dobálozok ezzel h fősuli meg nyelvvizsga? mert ítélkeztek az írásom alapján, de nem ez itt a kérdés h kinek mi van hanem h mit tegyek, de ti csak kötekedtek, és mi van akkor ha így írtam le? Persze mer tombol bennem a düh, hogy miér ilyen az anyum..

AKi normálisan válaszolt annak köszönöm, hálás vagyok!

Utolsónak üzenem, hogy elvileg megyünk augusztus elején nyaralni családiasan jönne barátom is...bár má várom azt, mikor mondja anyukám hogy ő nem jöhet..:S

Nem is ismeri én is ezt mondtam neki, de akkor jött ezzel hogy ő mennyivel jobb ember ismerő meg mindenki a családban én meg vagyok a sz*r.

Ugy érzem, hogy ugy bánik velem mint egy ovodással, mindig fennt tart egy mércét aminek ha megfelelek akkor !talán! jó vagyok.

Most mondta vizsgaidőszakban, hogy uuu ugysem fogok levizsgázni mer edzésre járok(versenyszerüen sportolok már 12 éve) meg hogyha nem sikerülnek a vizsgám kiirat a sulibol meg ilyenek:S..most meg már rég végeztem a vizsgákkal mert szerencséree siokerültek a megajánlott jegyes vizsgáim nem csinálhatok ugyan ugy semmit és csak dobálozik nekem, hogy nem birja elfogadni ezt a srácot és fogja a fejét (és mint 1 idegbeteg) magyar

zza magának hogy nem, nem ez fog a sírba vinni..

Pedig annyirA ismerhetne engem,hogy nem állok le minden jött-menttel.. nekem is meg van a mércém, de azér mer valaki nem egy sztár eminens tanulo mint mondjuk drága testvérem attol függetlenül nem kéne mindenkit elitélni

2011. jún. 6. 11:13
 24/31 tetro ***** válasza:
költözz el otthonról. 21éves vagy, anyád meg azzal fenyeget hogy kiírat az iskolából ha nem tanulsz elég jól. költözz el.
2011. jún. 6. 11:40
 25/31 A kérdező kommentje:
de nincs hova költöznöm, albit nem birok fenntartani mer suli közben nem birok dolgozni mer reggeltöl estig vannak oráim, meg gyakorlataim:S a nyári melobol összejövö pénz meg nem futja kiaz éves albimat kajámat.:(
2011. jún. 6. 12:49
 26/31 anonim ***** válasza:
Fejeld le vazze 21 évesen ne ugasson
2011. jún. 6. 13:01
 27/31 napietus ***** válasza:
nemcsak a nyelvvizsga lehet ott a gond, ha ennyire kiakad rajta. írtam már, leírom mégegyszer. reálisan próbáld meg megnézni azt a fiút egyszer. kívülállóként. lehet, hogy anyud is látja, hogy Te sem vele akarod leélni az életed, és attól tart, hogy csak az idődet pazarlod, miközben lehet megtalálhattad volna közben azt, akivel együtt is maradsz.
2011. jún. 6. 13:03
 28/31 tetro ***** válasza:
kedves, én 19éves eljöttem otthonról egy fillér nélkül. iskola mellett dolgoztam. olyan nincs, hogy nem tudsz eljönni otthonról, csak motiváció kell...
2011. jún. 6. 13:42
 29/31 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van
2011. jún. 6. 14:53
 30/31 A kérdező kommentje:

nem ö lesz a férjem, csak jelen pillanatban nekem ö kell, szeretem öt szerelemböl és most csak azért mer anyukám azt mondja hogy szabaduljak meg tőle azzal nem lesz jobb, nem ö fog bögni azér mert az anyja dirigál hanem én én senki miatt nem fogok a boldogságom elé állni.

Én ilyen vagyok nekem nem kell olyan pali aki kinyalja a seggem bmwvel vissz hozz a lakására sztb én nem birom azt.

Nekem elég az egyszerü gyerek is tudom h nem lehet összehasonlitani velem, vagy bárki mással aki komolyabb de ha egyszerüen beleszerettem és meg fogott benne valami ami olyan erös hogy nem birok szabadulni..akkor mi van?:S

2011. jún. 6. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!