Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan razzam le az uj lakot?

Hogyan razzam le az uj lakot?

Figyelt kérdés
egy ideje azt vettem eszre hogy az uj lako szemet vetett a ferjemre.mindig akkor jön ki a lakasabol(lakotelep-pont szemben lakik velünk.)amikor a ferjem dologzni,megy jön,ebed idöben...blabla es erdekes modon minidg akkor kell neki sepregetnie a läbtörlöjet.ez napi 6-8 szor.
2009. márc. 19. 13:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
A 13:36-s válasz tényleg jó. Én sem lennék képes szó nélkül megállni. Foglalkozzon a gyerekével a lábtörlő helyett..hát az ész megáll az ilyen nőkön. Nálunk is volt ilyen eset. Egy csaj(régi ismerős) mindíg integetett a páromnak, csak egyszer későn vette észre, hogy én is ott vagyok, én meg szépen visszaintegettem. Azóta, ha meglát minket, messziről elfordul, és jól is teszi....
2009. márc. 19. 13:58
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
hát vannak ilyen nok akik szeretik magukat kellegetni, de te legyél résen .most már egyre jobb idok lesznek, kiállhatsz ,várhatod a férjedet szemmel tarthatod ot. te is soprogessél tobbet és oda is lehet neki szólogatni, hogy na mi van szomszédasszony megint soprogetunk ? majd csak észre veszi magát és lekopik.kulonben, ha otthon minden rendben van a férjed minél tobbet beszél vele annál jobban rájon majd , hogy a nyomodba sem johet.legyen elég onbizalmad.
2009. márc. 19. 14:16
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Reggel a ferjedet ne csak az ajtotokig kiserd ki, hanem menjel le vele az utcaig! Egyfolytaban beszeljel, hogy ne tudjon a szomszedasszony kozbeszolni valamit is. Egyfolytaban mindegy mit, csak kerdezz gyorsan a ferjedtol, es beszeljetek.

Kerdezd meg a ferjedet is, hogy o nem vette eszre, hogy a no igencsak nezegeti ot??? Szerintem a ferjed is eszrevette, hiszen nem vaksi.

Hu, vannak ilyen kis kurvincak, mindenre kepesek. Jobb felni, mint megijedni. Beszelj a ferjeddel, kesobb ha nem valtozik a helyzet, mondd a nonek is, hogy kopjon le a parodrol!

2009. márc. 19. 16:03
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
Nekem az a véleményem, hogy aki féltékeny, pontosan ezzel fog maga ellen tenni. Őszintén, én le se sz.nám, hogy a szomszédasszony mit csinál, ha tudom, hogy tőlem mindent megkap a párom, ami kell neki. Aztán sepergesse a lábtörlőjét, kopásig :-) naponta nem 6-8-szor, hanem 60-80-szor. :-D
2009. márc. 19. 16:36
 15/24 anonim ***** válasza:
29%

Nem csodálkozom,hogy ennyi vállás,van,amikor ilyen korlátolt,rosszindulatú feleségek vannak!

Azért nem megy a szomszédasszony hozzád,mert úgy illik,hogy a régi lakók mennek "vizitálni".Szóval nálad jobban tudja az illemet,az már biztos!sőt gondolom másban is simán űberel,ha ennyire bosszant...Ha elmennék dolgozni,akkor nem hülyeségeken agyalnál,aztán lenne férjed pár év múlva is!De így kizárt!Simán el fog menekülni,és ez egyedül a Te hibád lesz!

2009. márc. 19. 17:02
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
Elsősorban a férjeddel beszélj, lehet, hogy ő partner lenne abban, hogy lerázzátok. Ha flegma, lekezelő vele és lerázza, hogy siet, előbb-utóbb rájön, hogy semmit nem ér el nála. A csajjal nem ajánlom, hogy beszélj, mert biztosan tagadná és közben lehet, hogy bosszúból még jobban rámozdulna a férjedre. Sajna nekem is volt ilyen szomszédom 23 éves p....csa, havonta váltogatta a barátait, mindenkit kihasznált, férjemet meg állandóan feltartotta, órákat beszélgetett vele. Akkor akadtam ki igazán, amikor direkt hajolgatott előtte sokszor. Érdekes volt, hogy mindig felé kellett legyen a feneke.... Szerencsére a férjemmel szeretjük egymást, így nem ért célt a ribanc, sőt még jól le is járatta magát, mert nagyon szemét módon viselkedett, a vége az lett, hogy összevesztünk, férjem pedig beolvasott neki nagyon, hogy akkorát lekever neki, hogy a fal adja a másikat, ha a feleségével mégegyszer ilyen ordenáré módon beszél. Többedszerre kísérelt meg már öngyilkosságot a nő, nem normális. Szóval az ilyet szerintem így lehet leszerelni. Ja hozzáteszem, hogy amikor mindezt csinálta, pár hónapos volt a babánk.... Szerencsére már elköltöztünk onnan.
2009. márc. 19. 17:11
 17/24 A kérdező kommentje:
17,02-honnan veszed hogy korlätolt es rosszindulatu vagyok?jo hogy mar azt nem hogy aberält.ha roszzindulatu lennek akkor mar reg neki ugrottam volna a ferjemnek is meg a nönek is..es akkor aztan menekülne.es azert van ez a forum hogy kerdezzünk es ne fikazzuk egymast.vagy nem??
2009. márc. 19. 17:28
 18/24 A kérdező kommentje:
ja es megneznelek szivesen teged is ebben a helyzetben
2009. márc. 19. 17:29
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem, miért a kérdezőt b*szogatják néhányan, és miért nem azokat a r*banc nőket, akik családos emberekre nyomulnak.

Beszélj a férjeddel, h próbálja lerázni, ha nem hagyja békén, beszélj az ő férjével.

2009. márc. 19. 18:05
 20/24 anonim ***** válasza:
44%
Hát azért ha egy férfi félrejár, ahhoz hozzájárul a nő is, aki mellette él, meg se haragudjatok. Mondom ezt én, nőként. Olyan rosszul állnak hozzá a dolgokhoz egyes nők, én nem csodálom, ha a férfi másutt keresi a boldogságot.
2009. márc. 19. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!