Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális hogy anyám hagyja...

Az normális hogy anyám hagyja hogy cigizzek, igyak? 14/f

Figyelt kérdés
Nem azért írtam ki a kérdést hogy anyámat szidjátok hanem hogy válaszoljatok
2011. jún. 5. 19:59
 1/4 anonim válasza:

az a helyzet, hogy ha tiltaná, már csak azért is csinálnád, dugiban, ellógva otthonról, etc.

nem ítélem el, de mivel ő felelős érted, ne vigyél túlzásba semmit, ez csak rajtad múlik!

2011. jún. 5. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:

A alma nem esett messze a fájától.

Nem normális, mármint egyik sem.

2011. jún. 5. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:

hát vagy nem érdekli, hogy mit csinálsz, vagy azért csinálja, mert tudja, hogy ha tiltaná akkor még inkább csinálnád sutyiban., és hátha így rájösz magadtól, hogy ez azért nem kéne. Mindenesetre én nem engedném a gyerekemnek.

Még annyit se mndott neked, hogy kisfiam ez nagyon rossz dolo, tönkre teszed az egészségedet???

2011. jún. 5. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát még mindig jobb, mint ha titkolóznál, meg hátha így aggódsz, h esetleg nem normális és nem csinálod (egyénként ne csináld)

Anyám is anno mondta, hogy ha cigizni akarok vagy ilyesmi, előtte tegyem, próbáljam ki, aztán meg inkább ne szokjak rá. Nos erre a kipróbálásra azóta se került sor. xD Pedig 20 fölött vagyok már.

A bulikat meg bevállalom, otthon nem iszok, részegen igyekszem nem hazaesni, de nem titkolom, emberek vagyunk, ők se szentek. :D

2011. jún. 6. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!