Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltuloztam? Már nem tudom, de...

Eltuloztam? Már nem tudom, de nagyon haragszom!

Figyelt kérdés

Páromról tudni kell, hogy "tipikus macso", nem az az érzelemkimutató fajta. Ha kettesben vagyunk otthon édes puszilgat, imád de az utcán nem vagyunk az a folyton faljuk egymást párocska. Elfogadtam, megszoktam hogy ilyen.

Elmentünk szórakozni és ott is csak áltunk egymás mellett, beszélgettünk, iszogattunk. Nyiltan elkezdett vele flörtölni egy nő, ilyen pofátlan szinten. Állandóan páromat nézte. Montam páromnak, hogy ugy nézünk ki mint 2 idegen ha még egy csaj is flörtölget vele, ugy hogy én is ott vagyok. Nagyon rosszul éreztem magam.

Kértem páromtól hogy adjon egy puszit. Ő pedig azt válaszolta, majd ad. Mondtam neki, hogy én most szeretném mert zavar az a flörtölgető nő. Azt válaszolta ne foglalkozzak vele. Mégegyszer kértem, hogy adjon egy puszit akkor se kaptam. Nagyon bemérgesedtem, hogy hogy lehet ilyen. Ez nem egy nagy kérés, évek óta együtt vagyunk. (Korábbi kapcsolataimban mindig azt éreztem hogy büszkék rá, hogy velük vagyok, messziről látszott hogy összetartozunk, ölelgettek, puszilgattak. Tőle ezt már nem is várom) De az, hogy nem tudott egy puszit adni, hogy megmutassam a "másik nőnek", hogy ő az enyém nagyon rosszul esett. Mintha nem akarna felvállalni. Vagy nem tudom.

Ne kérdezzétek, hogy miért nem adtam én, mert már azt se tudom csak nagyon bemérgesedtem és haza akartam menni. Ennek már 2 napja és még mindig ugyan ugy érzek, nem akarok vele beszélni. Azt érzem, hogy megalázott.

Szerintetek eltúlzom? Ti, hogy reagáltatok volna?

2011. jún. 5. 18:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem meg van egy igen "furcsa"sztorim.

Van egy 13 és egy 5 éves lányom és ugye a "nagyról"rá ragadt a kicsire is,hogy így a pasik,meg úgy.Bámulja őket az utcán,köszön nekik(mindegy hány éves és egyedül van-e)Mentünk a buszon és nézett egy "pasit",ő a barátnőjével volt,neki tűnt fel,hogy a lánykám nézi.Ahogy észrevette,hogy az 5 éves lány nézi megfogta a kezét és elkezdte csókolgatni.Tiszta röhej,megmutatta az 5 éves lányomnak,hogy ez az ő pasija...XD

Ja és olyan 17-18 éves volt

2011. jún. 9. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:

nem vállal fel,így van. ami érdekesebb,h eddig h bírtad így? ez tipikus női butaság-már bocs- elviselsz megalázó helyzeteket,neked nem tetsző viselkedést,mert közben az van benned,h na majd én megváltoztatom. de nem fogod. és ez nem típus kérdése. ha szeret,legalább a kezed megfogja. nem kell nyalni-falni a másikat,de ha szeretjük a párunkat akkor érezni-éreztetni szeretnénk,h összetartozunk.

egyébként elég gyerekes volt amit tettél,megértem h már azért se adott puszit. egyébként meg ha ő mindig ilyen volt, nincs jogod számon kérni h most akkor miért nem viselkedik másképp

2011. jún. 9. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék helyedbe a jövőtökön.
2011. jún. 9. 14:38
 14/18 anonim ***** válasza:

a mácso srácok nem tehetnek arról, beléjük kódolva van a másik nőnek való megfeleltség kényszere!

az én exem, pl amikor veszekedtünk, sírt, könyörgött, nem akarta a végét, és amikor megjelent a bnőm.....hirtelen semmi baja nem volt.

de hónapokig kapart utánam.

szóval ők szeretnek, de van ez a jellemük

más taktikát kell ilyenkor kitalálni, hogy az "idegen" lány lássa, hogy ti igenis összetartoztok, mégpedig ezt lehet azzal éreztetni, hogy önelégülten mosolyogsz, hogy nekem ilyen pasim van, akiről te csak álmodhatsz és rajtad egyből látni fogja, hogy mehet a francba.

2011. jún. 9. 16:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Van erre egy eléggé meghökkentő sztorim.. kolléganőm mesélte, hogy összetalálkozott egy ismerőssel, aki az exférje haverja, akikkel összejártak egy társaságba. Mesélte neki, hogy elváltak - már vagy fél éve. Erre jött a meghökkentő válasz: ELVÁLTATOK?? MIÉRT, TI JÁRTATOK?!?

Mondanom sem kell, 8 évig jártak együtt, ebből 4 év házasság..

Szóval teljesen megértelek, én is megalázottnak érezném magam. Valószínűleg veszekednék és kiakadnék. Nem biztos, hogy ez a legjobb út, de egyszerűen nem tudnék mást csinálni.

2011. jún. 9. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elgondolkoznék azon, hoyg nem-e azért ilyen, mert nem csak te vagy az egyetlen nő az életében, csak esetleg a másik se tud rólad.
2011. jún. 9. 18:59
 17/18 anonim ***** válasza:

jelzem macso srácról van szó.

arról a típusról, akinek a kisujját sem kell mozdítania, hogy tapadjanak rájuk a nők.

az ilyen srácok máshogy állnak a nőkhöz, és nem azért, mert a párjukat nem szeretnék!!!

hanem így alakult ki a saját jellemük!

nem tehetnek róla, ettől még hűségesek!

2011. jún. 9. 19:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Mintha az én férjemről lenne szó. Szerintem nem az van, hogy nem akar felvállalni, csak ilyen hogy nem fog mások előtt puszilgatni. (Amúgy amit te gyenge magyarázatnak találsz, az szerintem szerinte egy normál indok.)

Úgyhogy ne mérgelődj, vannak ilyen pasik...

2011. jún. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!