Mit mondjak anyumnak?
Az a helyzet állt elő,hogy 9 hónapja megismerkedtem ezen az oldalon egy lánnyal.Ő 17 éves én meg 15 éves vagyok,én is,ő is lány,barátnők vagyunk.Már volt kétszer itt a lány,ő messzebb lakik tőlem,pontosan 1,5 órányira innen.Először anyum is tudta,hogy jönni fog,akkor mérges volt,nem tudom az okát,hogy miért..nem mondta..:/ Nem tetszett nagyon neki,hogy jött valaki.Ez volt februárba.Aztán márciusba váratlanul betoppantam a lánnyal,akkor már normálisabban fogadta.Utána mikor elment a lány másnap,azt mondta róla,hogy idézem "kummancs" meg ilyeneket mond róla:/ pedig nem is ilyen a lány,nagyon kedves,csúnyán se beszél,meg nem is csinál egyáltalán semmi rosszat(tudom,mert ismerem).Semmi rosszat nem látok ebben a lányban,aranyos nagyon.Nekem igaz barátnőm lett,a legjobb.Egyszerűen anyám viszont valamiért nem kedvelte meg.Mikor mentem Győrbe,akkor megmondtam,hogy ez a lány lejön busszal hozzám Győrbe(de mi nem ott lakunk,hanem ettől a várostól fél órányira).Aztán hazamentem,este hatra hazaértem a busszal,elkezdett velem anyám veszekedni,hogy miért mindig ezzel a lánnyal vagyok,meg miért vele találkozok,meg hogy milyenek lehetnek a szülei,hogy elengedik.Nem is ismeri a szüleit,nem értem anyumat.
Fogalmam sincs miért ilyen,mindent megteszek neki,amit kér.. vasalok,mosogatok,segítek a főzésben..mit vár még?Hogy a barátaimat is válogassam úgy,ahogy ő szeretné?Én ezt már nem értem.
Hogy magyarázzam el neki a dolgokat,hogy ne legyen belőle veszekedés?Apám alkoholista,meg nagyon bunkó velem is meg anyámmal is,ezért ő csak rátesz egy lapáttal.
Nem csinál rosszat,semmit!(no drog,no cigi,no pia,no disco,nincs is bezárva ugyan..)
Beszélgetünk neten,igen..volt róla szó,hogy elmennék hozzá,invitáltak már Horvátországba is,de anyum megmondta,hogy nem engedi.Még valami más ötlet?
Valószínűleg anyukádnak valamiért egyszerűen nem szimpatikus ez a lány, lehet maga sem tudja miért. Kérdezz rá és ne engedd, hogy "elüsse" a választ avalami "kummancs"-csal.
Az is lehet, félt téged és furának tartja, hogy így a nagy semmiből előbukkant, nem pedig pl. egy osztálytársad, akinek baj esetén tudná a címét, szüleit felkeresni.
Ezeken csak az segíthet, ha minél többet találkozik vele és van lehetősége megismerni, nem pedig vaktában ítélkezik. Nem tehetsz mást, mint hogy megpróbálod meggyőzni mégis arról, hogy hagy jöjjön át többször...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!