A nagymamák miért jegyzik meg állandóan rosszallóan az unokáikról ( legyen az unoka 2-22 éves) hogy túl soványak?
:)
Nekem és nővéremnek mindig azt mondják, hogy "jól vagyunk tartva". Kicsit husisabbak vagyunk, de erről ők is tehetnek...Falun élnek, mi pedig imádjuk az ottani kosztot. :)
Nekem is mindig mondja a mama, hogy milyen karcsú vagyok, de én mindig ilyen vagyok, de mindig megtöm kajával, házi sütikkel, hogy hátha hízok:)
De persze ő dicséri, hogy milyen sudár vagyok, tehát nem rosszból mondja.
170 centi és 52-53 kg vagyok:D
27/N
Hogy tömhessenek. Én meg világ életembe kövér voltam, sokszor említette is a mama (no, mintha nem tudnám :D ), de ennek ellenére tömött volna...
legviccesebb az volt, mikor szigorú fogyókúrán voltam és meg akarta magyarázni, hogy azért tepertőt ehetek, abban úgysincs semmi zsír. XD
Az enyém mindig megkérdezi, hogy híztam-e. Még akkor is ha éppen fogytam vagy valami. (egyébként normál súlyom van, csak nem vagyok sovány)
Ettől függetlenül ha tehetné folyamatosan etetne.
Nem tudom miért esik jól nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!