A férjem pofonvágott! Ti hogyan reagálnátok?
A férjem egy nagy pofont adott,mert én kiabáltam vele!
Ráadásul nem elősször!Még most is sírok...
Pedig higyjétek el,nem érdemlem meg!
Tankönyvi példa vagy kédező, hisztérikus személyiségű nő akit a lúzer pasi elver de mozdulni nem tud, mer mert nincs hova, miből.
Sose értem meg mért szülnek az ilyen nök háttér nélkül egy ismeretlen palinak.
Szerintem legfontosabb, hogy kommunikáld a férjed felé, hogy ez neked nem jó.
Tudom, hogy röhejesen hangzik, mert "tudnia kellene", de nem biztos, hogy átérzi. Lehet, hogy olyan mintát látott, ahol elfogadott volt.
Add tudtára, hogy nem üthet meg. Mert ha megüt elhagyod. Mert ha megüt feljelented (mind a kettőt).
Ezután, ha tudjátok hogyan álljatok egymáshoz tiszta a sor. Ha újra megüt elhagyod. Ha kell a szüleidhez menj a gyerekekkel.
Ui: én még nem vertem meg a feleségem, bár az elmúlt 9 évben volt, hogy haragudtam rá.
Eddig 2 pofont kaptam. Egyszer kb 7, egyszer 5 éve. Az elsőnél tisztáztam, hogy 2 pofont engedélyezek a kapcsolatban. A másodiknál, hogy ez volt a második, több nem lesz. És ehhez tartjuk magunkat.
A lényeg, hogy beszéljetek egymással!
Az a baj, hogy nem tudjuk, mi a pontos sztori. Nálunk is elcsattant már néhány pofon a szüleim között, csak ott az a dolog előzménye, hogy anyám iszik, és olyankor nem lehet vele bírni, borzasztóan sértegeti az embert. És volt, amikor sikerült addig mondani a magáét, amíg kapott apától egy fülest, hogy higgadjon már le.
Persze ő is úgy kommunikálja ezt kifelé, hogy nem tehet róla, satöbbi, csak éppen egyszerűen olyan helyzetbe hozza az embert a dumájával, hogy tehetetlenségében már nem tud mást csinálni, mint megüti.
Anyukámat sajnos többször is felpofozta az apám, később engem és a tesómat is.
Pedig mindenki azt hitte, hogy egy családcentrikus, művelt ember.Csak mi tudtuk, hogy milyen szörnyeteg tud néha lenni. Ne engedd hogy a gyermekeidet is bántsa, előbb-utóbb az lesz. Menjetek el tőle minél messzebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!