A férjem pofonvágott! Ti hogyan reagálnátok?
A férjem egy nagy pofont adott,mert én kiabáltam vele!
Ráadásul nem elősször!Még most is sírok...
Pedig higyjétek el,nem érdemlem meg!
Szerintem inkább ne kiabálj máskor.
Tapasztalatból mondom, az ilyen verekedős férfi addig heccel,amíg ordítani nem kezdesz, és így meg tud verni.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom.
Pokol volt.
Csöndesen, gúnyosan, szurkálódva, gúnyos mosoly és szájbiggyesztés kíséretében úgy tudott alázni, hogy ordítani kezdtem a megalázottságtól, és aztán ez indok volt arra, hogy meglökjön, és visszalöktem, aztán rám vágott, visszavágtam, aztán kékre-zöldre vert.
Ott kellene hagynod, persze, de ez nem olyan egyszerű, tudom, úgyhogy hidd el, tényleg térj ki az útjából, ne hagyd, hogy felhecceljen, felpiszkáljon, mert ez a célja, és Te jársz majd rosszul.
Nagyon nehéz ez az egész!Egy hülyeségen indult a vita én pedig elkezdtem kiabálni!Amúgy nem heccelős a férjem,bármit megtenne értem,szinte naponta a korházba vitt,félt,hogy meghalok,elmérgesedett a vakbélműtétem!
Pedig a szülei nem erre nevelték,az anyja aki már meghalt,mindég mondta,hogy a nőt nem szabad bántani még ha nagyon mérges is vagy rá!Szeretem a férjem,de sajna jó úton haladunk,hogy kiábránduljak belőle!:(
0.38 vagyok.
Figyelj! Ha verekszik, akkor veszélyes!
Ennyi, nem több, nem kell tovább magyarázni.
Döntsd el, hogy el tudod-e viselni a verést, mert rosszabb lesz, sokkal rosszabb lesz.
Az én volt párom már arra féltékeny volt, ha az 5 éves unokahúgommal találkoztam. Már őt is gyűlölte.
Jó embernek nézett ki, mindenki azt hitte, két diplomás, sikeres...de egy vadállat volt.
most menj el mindenképpen. nem szabad hagynod hogy verjen. (hogy jön ahhoz egy férfi, hogy megüsse a feleségét? az én apám imádja a férjem, de lelőné, ha bántana engem...)
aztán beszéljétek meg, Te ne legyél hisztérika, mert az sem jó, ő meg próbáljon meg úgy tenni, mintha férfi lenne. talán még helyre lehet hozni, de most időre van szükségetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!