Most mit csináljak, a férjemmel már szinte egyáltalán nem csinálunk semmit?!
Na igen.olvastam itt az enyémhez hasonló kérdést.kb az én férjem is olyan mint abban a kérdésben szereplo emberke.azt hiszem egyenlőre tényleg hanyagolom a dolgot,már sokszor mondtam magamnak,hogy jobb ha egy ideig nem is emlitem neki,de azt hiszem nem is fogom rögtön oda adni magam neki csak azért mert ő azt mondja.
Amugy nem pont estére időzíteném a dolgot,de ált.du.van itthon,a picit meg nincs kire hagynom így kicsit gáz lenne az egy éves kislányunk elött világos nappal.volt már rá alkalom,hogy a kicsi aludt nappal és akkor csináltuk,de ez ritka mint már ìrtam mindig van kifogás!de majd csak lesz valahogy,erőt veszek magamon és csendben leszek egy ideig,legalábbis ami a szex témát illeti:)
ma 23:14
Magényos elhanyagolt feleségek ápolgatásában már van tapasztalatom! ;)
ma 23:36
Felejtsd el ezt a tanácsot! Marhaság! Ha te is hanyagolod a szexet akkor 3 dolog történhet:
1. Leszokik rólad, de nem a szexről --> máshol fogja keresni!
2. Teljesen leszokik a szexről, --> bebuktad a dolgot!
3. A saját tempójában fog hozzád közeledni, mint eddig. --> De hiszen ez százszor kevesebb és ritkább szexet jelent, mint amennyit te szeretnél!
Utolsó mondasz valamit!
Viszont erőltetni se lehet a szexet,könyörgés,hiszti kizárva....
De akkor mi a megoldás,engem is érdekel!
Hasonló a problémám,de én tanácsot kértem egy sz.-ustól itt a neten.
Ő azt írta, hogy hagyni kell hogy a ffi kezdeményezzen,mert lohasztja a vágyat egy mindig "elérhető" nő....
Ez is ellentmondásos,mert ha visszautasítod,hogy "ne legyél elérhető",akkor fennáll a veszélye, hogy megcsal...
de ha enged,és több a szex,mint amit a férfi akar,megunja,megcsömörlik...
Nehéz probléma...
Ne haragudj, de nagyon primitiven viselkedtel.
Apum masodik felesege is detto. En is akkor utaltam meg, amikor megszuletett a feltesom (vele most is joban vagyok, szinten utalja az anyat). 8 eves voltam, amikor ez tortent. Azt a temat hozta fel, hogy nehogy azt gondoljuk, hogy az apunk utan valaha is orokolni fogunk valamit, es hogy kisemmizem az ocsemet valaha. Gondolhatod, hogy erdekelt olyankor ez a penzes tema 8 evsen!Bogve, orditott velem. Nekem sem kellett tobb, bevagtam neki, hogy az anyum sokkal szebb:-)))
Nah ez kiverte nala teljesen a biztositekot! Kirakott a lakasbol, apum vitt haza anyuhoz.
Anyum soha tobbe nem engedett el apuhoz nyaralni. Bar ennek a szipirtyo biztos orult:-D
tegnap 06:40
Szerintem újítani kell. Ezt onnan gondolom, hogy a megszokott régi, ami esetleg helyenként már nem is teszik, nem olyan vonzó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!