Elengedjem páromat az ország másik felébe dolgozni?
Hát, nehéz ügy.
Én párom most októberben megy ki ausztriába dolgozni. Végülis közös döntés volt, hogy kicsit megszedjük magunkat, legyen alapunk a családtervezéshez.
Még én sem tudom hogyan fogjuk bírni.
De az én sztorimban legalább biztosan lehet tudni, hogy áprilisban hazajön.
21/L
Sértve érzem és fogom magam, és nehezen bocsátok meg. Nekem kell az hogy mindennap vele legyek, amúgy a kassza nem gyarapodna mert ott lennénk ahol most csak annyi különbséggel hogy az én karrierem megy a kukába.
Tipikus önző ember vagy csak neked jó legyen.
Ha te vagy a férfi, nincs miről beszélni, ezt nemtudtam.Zárt be a szobába.Ha együtt lesz a jövőtök, mert így képzelietk, akkor nem a nőnek kell gályázni.Te ott tudod megadni neki amit egy családfenntartótól el lehet várni, ahol éppen laktok.Ne értsd félre, én nő vagyok, és egyáltalán nem gondolom, hogy a nő ne dolgozzon, de azt írtad elfogatható a mostani állása.Most 80-100 különbségért neked menjen ki a talaj a lábad alól?
Ti itt egyek tudtok lenni, de ott nem.Ez ennyi.Zárd be.Ha meg kimászik az ablakon, akkor a nővére keressen neki pasit is ott vidéken.Ha belekerülsz egy olyan kálváriába, ami hónapokig tarthat ha költözöl, akkor az kicsinál idegileg.A távszerelemben én részemről nem hiszek, de elhiszem hogy van akinek működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!