Akik együtt élnek a párjukkal, őket nem zavarja, h a másik pl reggelenként krákog, harákol, slájmot köp, ezzel nem ábrándultok ki belőle? Hogy viszonyoltuk ehhez?
Nem, nem zavar. Egyrészt külön szobában alszunk, így aztán a horkolása sem zavar, másrészt és a slájm köpése nem kifejezetten csak a férfiak szokása: ha az ember meg van fázva és beteg, akkor eldöntheti, hogy vagy lenyeli az egészet, vagy kiköpi. Ha a gyomrod kímélni akarod, akkor kiköpöd. gyk: Létezik köptető gyógyszer is.
Tehát, ha neked a férjed/párod beteg, akkor az zavar? És ha nagybeteg lesz? Ha megvénül? Ha pelenkázni kell évekig? Akkor egyszerűen lerúgod és ennyi?
én eleve olyanokkal foglalkozok, akikről ránézésre meglátszik, hogy nem tartozik a harákolós, turházós típusúak közé
én még nem csalódtam.
de amúgy igen, helyben egy pillanat alatt kiábránulnék, miután behánytam.
Az én párom nem ezek közül csak a horkolást csinálja időnként,amikor nagyon fáradt,ugyanis 2 munkahelyen dolgozik.De ha krákogna,slejmet köpne,fogát szívná,vagy disznó módon enne,akkor már eleve az első néhány randi után kiábrándultam volna belőle.A párommal 3 év ismerettség után házasodtam össze,ígyhát volt időm kitapasztalni szokásait.
Egyszer volt egy krákogós barátom,de ő csak olyan alkalmi pasi volt,hetente egyszer elvoltam vele a barátnőm lakásán,de haza nem vittem volna,és férjhez se mennék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!