Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan rossz így? Nagyon...

Olyan rossz így? Nagyon érzékeny lettem?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy egész nap itthon vagyok, és nincs semmi dolgom. Kitakarítok, összepakolok, de azután semmi. Munkát épp keresek, eddig sikertelenül. Hamarosan megyek új suliba, szóval szeptembertől nagy lesz a pörgés, de addig... Párom fél5 körül ér haza. Addig szét unom az agyam, és nem tudom vele jól érezni magam. Pedig nem ezt érdemelné, hiszen most kettőnkért dolgozik, és nagyon kedves, odaadó velem. Már nem tudok mit csinálni itthon! És olyan érzékeny lettem. Ha van egy szerelmes/megható pillanat a TV-ben, akkor elsírom magam! Mit csináljak?
2011. jún. 3. 10:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

20 vagyok. Szombathelyi! :)

Köszönöm a segítséget! Nagyon kedvesek vagytok, hogy nem hurrogtatok le. Köszönöm a tippeket. Lesz mivel elfoglalnom magam! :D

2011. jún. 3. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!