Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha kiderülne...

Mit csinálnátok ha kiderülne a párotok a kapcsolatotok elején hazudott?

Figyelt kérdés

A párom angol, 2 éve lakunk együtt. Munkahelyi kapcsolatbol lettünk. Elsö pillantásra szerelem volt. Csak hogy én házas voltam. De ezzel ö tisztában volt. Azzal is hogy fél évig húztuk így távkapcsolat mikor tudott jött. Ö az elejétöl azt mondta hogy egy hosszabb kapcsolata már egy éve vége szakadt, szóval egy éve senkije sem volt. Igaz fura telefonjai voltak stb... gyanakodtam is finoman rákérdeztem de tagadott mindig. Azt gondoltam beképzelem. Aztán megmondtam a férjemnek szétmentünk és én hozzá költöztem. Azóta is boldogan élünk, tudom hogy imád, bármit megtenne értem. De tegnap az öccsével beszélgettem a lelki problémájárol mikor szóba került a mi párkapcsolatunk is és valahogy a tesója kiejtette hogy milyen vicces volt mikor én a páromat hívtam de ott volt a csaja is. Erre kiderült hogy abban a fél évben míg a férjemnek nem mondtam el neki végig ott volt a csaja, és még Afrikába is elvitte akkor amire azt mondta hogy egyedül volt pár ismerössel.

Végig hazudott. Mindig bennem volt a gyanu de most már 100 %-ék. Söt a végén elöszedtem a gépéröl az afrikai képeket amiket én csak végig futottam, és pár képen a csaj is rajta van. (én soha nem láttam képet a csajrol) de tényleg ott volt.

Nem tudom hogy elmondjam neki hogy tudom vagy ne szóljak egy szót se. Mit tennétek? neki esnétek? Vagy csöndbemaradnátok?

Soha nem bántam meg hogy elhagytam a férjem nekünk nagyobb gondjaink voltak már, de iszonyu volt lelkileg az egész örlödés. Ház, férj munka mindent feladtam. neki meg csak egy csaj volt a többi minden az övé volt. Ö kénylemesen várt a csajjal az oldalán míg én majd meg pusztultam az örlödésben. Aztán mikor biztos volt hogy megyek csak akkor tette ki a csajt. Es nekem végig hazudott.

Most nagyon szenvedek, de nem tudom hogy kiboritsam-e a bilit vagy semmi értelme.

2009. márc. 18. 14:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem nem az a lenyeg, hogy annak idejen mit mondott, hanem hogy mit tett! Mondani lehet mindent, a tett a lenyeg, az hogy mit csinalt!

Es most o jarja a vilagot? Remelem tisztaban vagy azzal, hogy vannak szexualis kapcsolatai. Egy olyan emberben, akivel hazugsagban indult a kapcsolatod, mar soha nem bizz meg, szerintem szamodra o elvesztette a bizalmat, nem? Sok ffi hihetetlen jo eloado, szineszi tehetseguk van az otthoni kedveskedeshez, sot feltunoen kedvesek tudnak lenni, hogy ne gyere ra arra, hogy bizony vaj van az o fule mogott:)

En nem biznek egyetlen pillanatig meg benne mar.

2009. márc. 18. 14:49
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Mondd el neki persze, ne nezzen mar bohocnak tegedet! Szerintem az nem bolcsesseg, hogy engeded magadat atverni!
2009. márc. 18. 14:51
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Szoval annak idejen azzal etetett tegedet, hogy pl. uzleti utra megy Afrikaba, kozben pedig a baratnojet vitte el nyaralni?:)

Te ezek utan megbizol benne? Hidd el soha nem lesz mar jo, oszinte a kapcsolatotok, mert mindig felni fogsz. Talan homokba dugod a fejedet. Nem akarod elhinni a valosagot, hiszen annyira jol szineszkedik a baratod.

2009. márc. 18. 14:55
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem üzleti útra ment, tudtam hogy Afrikába ment akkor még csak munka kapcsolat volt, és egy hónapra eltünt, de elvileg ismerösökkel ment és nem volt barátnöje.

Már nem utazik, még egy fél évet utazott miután oda költöztem, de szép lassan leépítette és mára már csak max 2-3 havonat utazik, akkor is csak max 2 éjszakára.

Azt mondta hogy egyik korábbani utazásai alatt sem gondolta soha hogy valakit is felszedjen. Ahol hónapokat töltött pl Ázsiai országokban ott sem még Kvákkal sem, de más munkahelyi kapcsolata sem volt. De mikor meglátott elsönap az irodában már szerelmes lett belém.

ezt éreztem is.

Aztán nem hinném hogy hazudott bármi másban is. Ez hogy van valakije akkor is motoszkált bennem.

2009. márc. 18. 15:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak abban tudok tanácsot adni, hogy mondd el neki hogy tudsz róla, beszélgessetek erről, ne nyomja a lelkedet, nem egészséges. ili
2009. márc. 18. 15:07
 16/20 anonim ***** válasza:
40%

Nem biznek meg benne, semmi komolyat nem terveznek vele.

De amugy o feketeboru?

2009. márc. 18. 15:08
 17/20 A kérdező kommentje:

nem fekete börü. (és ha az lenne? változna valami?)

hogy ne tervezzek vele semmit? nem a mai naprol beszélek, söt azt is tudom hogy ezmiatt nem hagynám el. Mert ahogy írták ö biztosítéknak tartotta ott a csajt. Csak hazugság.

2009. márc. 18. 15:10
 18/20 anonim ***** válasza:
44%

Ne kombinalj! Nem tudhatod,h mi tortent! Szerintem hozd fel a temat, ne veszekedj, fogd fel poenosan, mert az mar mogottetek van, minek keseregnel rajta, ha most minden rendben.

Szerintem ez nem szamit, lehet,h nem volt konnyu leepteni a csajt,lehet,h kis idobe tellet es nem akart megbantani a reszletekkel.

Semmikeppen se csinalj belole ugyet, a jelenre koncentralj szerintem, de ha zavar ( engem is furdalna a kivancsisag ) nyugodtan, higgadtan beszeld meg vele.;)

2009. márc. 18. 15:33
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
szerintem meg hallgass! most már ne keverd fel az álló vizet, főleg ha most jó a kapcsolatotok.
2009. márc. 19. 08:10
 20/20 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem nem kéne ebből ekkora ügyet csinálnod. Végül is dobta érted a csajt, nem? Téged választott. Te pedig nem veszítettél semmit a döntéseddel, hiszen azt írod, soha nem bántad meg, hogy elhagytad a férjed.

A lényeg ez: dobta érted a csajt, tehát nem csapott be.

2009. márc. 19. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!