Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élnétek olyan férfival,...

Élnétek olyan férfival, akivel 4 év alatt nem jutottatok egyről a kettőrre? (lent)

Figyelt kérdés

Az anyagiakra gondolok itt főleg. 4 éve együtt élünk anyóosoméknál, és 4 éve igéri, hogy külön költözünk. Egy fillérje nincs elrakva, viszont tartozás van mindenfelé.

Más gond nem lenne, mert más minden jó, de ez nagyon idegesit.

Kérlek, normális válaszokat irjatok!

2011. jún. 2. 16:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:47

Így van ahogy a 24 éves leányzó mondja!

Te tettél valamit az ügy érdekében?Ugyanis két emberen mullik a dolog!

Én elmondom nagyvonalakban az én sztorimat!Nálunk ugyanez van én nem találok 2 éve munkát sajnos és nekem is csak gyűllik a tartozásom,de a páromnak lett volna lehetősége és nekem is hogy kimenjünk külföldre dolgozni együtt és megoldodott volna a gondunk!ELég jól kerestünk volna mind a ketten a szakmánkban tudtunk volna el helyezkedni,de ő nem volt hajlandó jönni,tehát rajta is ugyanúgy állt volna a dolog!Mehettem volna egyedül is,de nem akartam itt hagyni,de már látom hogy azt kellett volna tennem!

Na mindegy ezt csak azért mondtam el,mert lehet hogy te is ugyan úgy ludas vagy a dologban!

2011. jún. 2. 16:53
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Ja 28/F
2011. jún. 2. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:53 vagyok!

Még annyit lefelejtettem hogy ennek ellenére a fejemhez vágja hogy micsoda ember vagyok!Pedig kettőnk közül én mentem volna ki hogy helyre rakjuk az életünket,de ő ezért semmit nem volt hajlandó tenni,tőlem várta azt hogy mindent én oldjak meg!Akkor miről is beszélünk?

2011. jún. 2. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!