Élnétek olyan férfival, akivel 4 év alatt nem jutottatok egyről a kettőrre? (lent)
Az anyagiakra gondolok itt főleg. 4 éve együtt élünk anyóosoméknál, és 4 éve igéri, hogy külön költözünk. Egy fillérje nincs elrakva, viszont tartozás van mindenfelé.
Más gond nem lenne, mert más minden jó, de ez nagyon idegesit.
Kérlek, normális válaszokat irjatok!
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:47
Így van ahogy a 24 éves leányzó mondja!
Te tettél valamit az ügy érdekében?Ugyanis két emberen mullik a dolog!
Én elmondom nagyvonalakban az én sztorimat!Nálunk ugyanez van én nem találok 2 éve munkát sajnos és nekem is csak gyűllik a tartozásom,de a páromnak lett volna lehetősége és nekem is hogy kimenjünk külföldre dolgozni együtt és megoldodott volna a gondunk!ELég jól kerestünk volna mind a ketten a szakmánkban tudtunk volna el helyezkedni,de ő nem volt hajlandó jönni,tehát rajta is ugyanúgy állt volna a dolog!Mehettem volna egyedül is,de nem akartam itt hagyni,de már látom hogy azt kellett volna tennem!
Na mindegy ezt csak azért mondtam el,mert lehet hogy te is ugyan úgy ludas vagy a dologban!
A válasz megírásának időpontja: ma 16:53 vagyok!
Még annyit lefelejtettem hogy ennek ellenére a fejemhez vágja hogy micsoda ember vagyok!Pedig kettőnk közül én mentem volna ki hogy helyre rakjuk az életünket,de ő ezért semmit nem volt hajlandó tenni,tőlem várta azt hogy mindent én oldjak meg!Akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!