Volt már rá példa, hogy elhagytak majd egy idő után visszamentek hozzád, esetleg fordítva? Lehetséges ez?
engem elhagyott a barátom 3 hónap után, majd fél év után visszajött, most vagyunk együtt 6. hónapja és lényegesen jobb mint ezelőtt
19/L
a mi kapcsolatunk nagyon szép volt
néha egymás agyára mentünk, a lényeg hogy 3 év után azt mondta hogy hagyjuk egymást
de elvileg szeret
... nagyon
23L
Nem konkrétan elhagytak, hanem tök egyértelmű volt, hogy már vége a rózsaszín ködnek és nem kellek, csak nincs kedve szakítani.
Rákérdeztem, hogy szeret-e/akarja-e a dolgot, azt mondta nem tudja... úgyhogy kiszálltam a kocsiból és hazasétáltam...
Fél év múlva jött vissza, ő teljesen belém habarodott, de nekem már nem ment (gondolom pont azért zúgott belém mert érezte, hogy már küzdenie kell és ez tetszett neki) végül én szakítottam és ugyanúgy megbántottam őt, mint ő engem elsőre... hát nem lettem tőle boldog :(
Nálunk is volt ilyen, 2 hétig külön voltunk, akkoriban előtte feszült voltam, lehet ez is volt az oka, párom egy másik nővel kezdett járni, de persze előtte megmondta nekem.
Majd 2 hét után szinte könyörgött nekem, hogy mennyire megbánta, rájött,hogy csak engem szeret stb.
Ez már rég volt, azóta már a férjem és nagyon boldogok vagyunk.
nos, velem is volt ilyen, de nem magamról fogok beszélni, hanem tanácsot szeretnék Neked adni..én mindig annak a híve voltam és vagyok, hogy ha 2 ember szereti egymást, akkor újra meg kell próbálniuk..viszont ha az ő részéről ez nem egy hirtelen döntés volt (amit nem tudok), akkor sajnos kár reménykedni..persze, hogy szeret, hiszen 3 évig együtt voltatok, és rengeteg közös emléketek van. Viszont lehet, hogy ő úgy gondolta, hogy mégsem Te lehetsz az igazi számára. Figyelj, én azt javaslom, hogy fogd fel úgy, hogy vége. Tudom, nagyon nehéz lesz, és sokat fogsz még sírni és bánkódni..De lehet, hogy 1 hónap vagy 2 hónap után meggondolja magát és visszatér Hozzád. Mert hiányozni fogsz neki..viszont akkor mindenképp tisztázd le vele, hogy tényleg te hiányzol-e neki, vagy csak a kapcsolat, a megszokás, az, hogy vele vagy mindig..mert ha erről van szó, akkor felejtsétek el egymást..
A lényeg, hogy most jó darabig még biztos egyedül akarsz lenni és sajnáltatni Magad, ez természetes.De azt tanácsolom, hogy vegyél erőt magadon, és mindig foglald le Magad valamivel, légy a barátaiddal, menjél el szórakozni és minél kevesebbet légy egyedül. Ilyenkor az a legrosszabb. Remélem, segítettem! Fel a fejjel, egy biztos..Az idő sokat segít majd :)
utolsó: köszi
azt mondta nem fog soha senkit úgy szeretni mint engem, és számára mindig is az igazi maradok, ha visszatér ha nem
nehezen létesített kapcsolatokat korábban is (27 éves) és én voltam az egyedüli akivel az életét tervezte
pedig lett volna jobbnál jobb lehetősége :S
tudom, hogy most ő is szenved
megpróbálok elvonatkoztatni, de nagyon nehéz lesz
Kedves kérdező, nagyon át tudom érezni, min mész most keresztül. Majdhogynem szóról-szóra ugyanez történt velem is. Ugyanígy kért, hogy hagyjuk egymást, és ugyanígy velem tervezte az életét, és ugyanígy biztosított róla, hogy soha nem szeretett még így senkit, és soha senki nem fog neki annyit jelenteni, mint amennyit én. Ennek ellenére valamiért szakított velem, majd rá pár hétre visszatért, hogy hiányzom és próbáljuk meg ismét. Nagyon boldog voltam. Az egész újrakezdés kb. 2-3 hónapig tartott, de az maga volt a borzalom, pedig én tényleg akartam. Az, hogy ő komolyan gondolta-e, azóta sem derült ki. Az újrakezdés után az egész kapcsolat már nem volt ugyanolyan, sőt sokkal rosszabb volt; már nem tudtunk miről beszélni; nem tudtam benne bízni; mindig attól tartottam, hogy mikor mondja ismét, hogy legyen vége. És így már tényleg nem volt értelme.
De nálatok lehet még másképp, és ahogy előző válaszolók is írták, lehetnek kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!