Nejem azt kéri tölem,24év után/én45 vagyok 2gyermek/, hogy nyitott/vagy milyen/házasságba menjük át,1jobbra, másik balra menjen, legyen barátnöm, mert ö már szerelmes, mit csináljak?
vele kéne megbeszélni, teljesen zavart a csaj, mi nem értjük..
nehogymár te költözz el!
nehogy már te elköltözz! menjen el ő ő csal meg...
és te maradj a gyerekekkel, a lakásban!
Te el tudod őket tartani, és jó példát is tudsz mutatni. A feleséged fordult el a családjától más férfiért, költözzön ahhoz! Pláne el sem tudja tartani magát..
Nehogy már még ki is rakjon téged! Menjen ő, a nyitott házasságot meg felejtse el!
Nála azt jelenti a nyitott házasság, hogy ő lefekhet mással is, mégis élvezheti a házasság előnyeit, fizeted a számláit, bárikor találkozhat a gyerekeivel: de ez arra szólt, ha tartja a szerződést. Házasságot kötöttetek,, sírig tartó szerződést. Ha ő ki akar lépni, akkor a hátrányokat neki kell viselnie. Felajánlott neked egy kompromisszumos megoldást - de te nem, fogadtad el, nagyon helyesen, mivel rád nézve nem volt semmi előnye.Így ő szerződést szeg, tehát ő viseli a hátrányokat. Nehogy már te finanszírozd, hogy ő mással szerelmeskedjen! És még kínoz is vele! Dobd ki és kész! Én korábban írtam hódítsd vissza de a részletek ismeretében téged jól átvertek.Az a lényeg, hogy te fizess, ő meg maradhasson a jóban, de legyen szertő is.És még kínozhasson is kedvére! Szerinted egy ilyen családban hány héten belül fognak megbetegedni a gyerekeid? Lelkileg vagy testileg? A barátnőm ugyan ezt csinálta, most nem tudják a lányát kikezelni a bulémiából. Kórházban van. Magára vette szülei kapcsolatának betegségét. Mondjuk, nekem is gyomorgörcsöm van egy hétig miután velük beszéltem. Ne tedd ki ennek se a gyerekeket, se magadat. A mama menjen a hapsikájához, vagy albiba, s majd aztán tárgyaltok. Pakoljon össze. Menjen a barátnőjéhez amíg talál albit!
Nem kell ez neked! Se a gyerekeknek! Minél előbb vetsz véget az áldatlan helyzetnek annál jobb.
Ha 3 nap alatt nem költözik ki, akkor kis bőröndben tedd ki a cuccát az ajtó elé!
A szép este?? Csak azért volt, hogy alhasson még nálad továbbra is..Hidd el! Nő vagyok, átlátok ezen. Megpróbálta, bejött.Ne engedd, mert elhülyítget még évekig, rámehet az egészséged, állásod, gyerekeid!
Költözzön el, s onnan majd visszahódít, ha akar.
Sajnos, tudom, hoyg nagyon rossz, de most már muszáj ezt megoldanod..mert neki az az érdeke, hogy húzza amíg lehet. De neked nem
Tudod: a foghúzás is fáj, de túlesünk. Nem megy az ízületünkre a beteg góc, ha kihúzták. De ha minden nap húznának rajta egy keveset, azt nem lehetne bírni.
Utolsó válaszoló,igazad van!
És ez az utolsó mondat is nagyon bejött...
Elég aljas egy nő lehet a feleséged, ne haragudj,veled is "megcsalta" most akkor a szerelmét????
Kérdező,írjál majd mi a fejlemény!
Drukkolok!43/nő
jól mondják a barátaid, kell egy kis idő, míg begyógyul a seb. És utána meg fogod érezni, milyen jó oldalai vannak a magánynak. Mert vannak. Sok mindent csak egyedül lehet megérteni - a világ nagy titkairól, Istenről, az emberről.
Lehet, hogy ezért alakult ez így.
És jó, hogy a gyerekeid már nagyok, őket nem fogja megtörni már ez a hirtelen hóbortossá vált anyuka.
De most gyógyulj,hallgass sok szép zenét, mi a kedvenced?
nézd, ez milyen szép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!