Nejem azt kéri tölem,24év után/én45 vagyok 2gyermek/, hogy nyitott/vagy milyen/házasságba menjük át,1jobbra, másik balra menjen, legyen barátnöm, mert ö már szerelmes, mit csináljak?
Ha menni akar, menjen, gyerek, lakás, kocsi marad. Ha ő csal meg, te meg nem vagy alkoholista, nem vered a családot, akkor nagy baj a válóperen sem lehet.
Milyen már az, hogy a biztos egzisztencia megmarad, ő meg félrekefél? Ha viszket a nuni, akkor finanszírozza magának!
Ez a válasz 29%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:33
Azért nem minden nő ilyen...és a pasik között is van aki előszeretettel csalja a párját...nem lehet általánosítani...
az a baj, hogy egy házasságban a lángoló szerelemnek
át kell mennie csendes görögtűzzé...
ez boldogító, szép, a gyerekek is boldogan élnek ebben a szeretetteljes, nyugodt, egymásrafigyelő közegben.
azután 40 körül valami fájó emlék jön: a 20évesen lángoló szerelemről. És elkezdenek sokan kajtatni, hogy megleljék azt.
Csakhogy 40 évesen nem lehet 20 évesnek lenni!
Az nem lesz, nem lehet ugyanaz! Ez törvényszerű!
sok-sok csalódás, keserűség követi ezt a felismerést.
És a gyerekek lelki nyomorékká válnak közben.
Egy ismerősöm nagyon pontosan(könnyekben) megfogalmazta ezt. Miután a kicsit unalmassá vált házasságból, a 2 gyerek mellől, kedves, intellektuális férj mellől így elkujtorgott. 2 új férjkisérlet után:
- Nem tudtam, hogy milyen boldog voltam!!!!
O.K.
Nyitott házasság = csukott buksza.
Minden esetre pontosan el kell neki mondani amit e ezzel kapcsolatban érzel, gondolsz, amire te vágysz. Aztán meglátjuk hogy reagál. A sértettséget ráérsz elővenni aztán.
Ha nincs már szerelem de van barát akkor váljatok el. Semmi értelme a nyitott házasságnak, csak ha mindketten ezt akarják és mindkettőnek jó.
Ha nem, akkor csak egyre rosszabb lesz.
Már a gyerekek miatt is akkor jobb válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!