Nejem azt kéri tölem,24év után/én45 vagyok 2gyermek/, hogy nyitott/vagy milyen/házasságba menjük át,1jobbra, másik balra menjen, legyen barátnöm, mert ö már szerelmes, mit csináljak?
Mégse kapott meg mindent, hiszen a szerelem,a szex hiányzik neki.
Válj el.Minek erőlködsz. Akkor legalább találhatsz magadnak valaki mást.
Mondjuk azért az durva volt, hogy írod,hogy el akarta mondani ,hogy csinálják....
Nincs ebben a nőben egy csöpp érzés se ,nem gondolja,milyen fájdalmat okoz?
Együttérzek veled:
a 42 éves megcsalt nő voltam.
Az a baj, hogy most is csak magaddal foglalkozol.Bele estél az önsajnálatba. Ebből nem tudsz kikeveredni. Senkire nem vagy tekintettel, csak a saját hiúságod az ami motivál. Hogy
mi lesz a gyerekeiddel, az már nem is érdekel. Téged tényleg el kell hagyni!Hogy az égben lehet valaki ennyire egoista.
Tedd fel magadnak a kérdést, mi vezetett idáig? mi az amit nem kapott meg tőled? Mit tettél, ha láttad, hogy kezd hanyatlani a kapcsolatotok?
Ezt hallgasd meg, hol kezdődik egy kapcsolat, és milyen elvárások vannak egymással szemben.
Mennyi ideig tart egy kapcsolat? Előadó Popper Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!