Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom nem fogadja el a...

A családom nem fogadja el a páromat a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés

Mit tehetnék? Ő 45, én 25 éves vagyok.

Nem is jöhet át hozzánk, a szüleim teljesen ki vannak borulva.

2011. jún. 1. 21:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
23%

Pl. Sylvester Stallone, 1946. július 6-án született,

azaz 65 éves!!!!!

Szóval NE általánosítsatok, mert szeretnétek egy ilyen "rozzant" pasit kapni...

2011. jún. 2. 00:41
 22/27 anonim ***** válasza:
Ehhehe..xD Tényleg, no meg Tina Turner a 71 évével aztán tiszta átlagos nagymama.. Lehet, hogy milliárdokkal a zsebükben a szerencsésebb alakok képesek 45 évesen jól kinézni, de ettől függetlenül öregszenek, no és érdemes lenne néha kimozdulni a TV elől és szétnézni hány Harrison Ford, Richard Gere vagy Stallone szaladgál Mo. utcáin.. úgyhogy ne általánosítsunk, maradjunk a tényeknél: 45 felett már csak a leépülés vár egy férfira (is)!
2011. jún. 2. 00:57
 23/27 anonim ***** válasza:
90%
nekem is volt kapcsolatom egy 20 évvel idősebb emberrel. nálunk nem működött. 1,5 évig voltunk kb. együtt és ez idő alatt rengetegszer szétmentünk. (más gondolkodásmód, érdeklődés, miatt) szerintem hosszú távon annyira nem tud működni a dolog, bár ha azonos érdeklődésű emberek vagytok nagyobb az esély hogy pár évig ellesztek. de ha belegondolsz akkor elvesztegeted a fiatal éveidet egy kapcsolatra aminek nem túl bíztató a jövője. persze most lehet jó, de érdemes előrébb is gondolkodni. 22L
2011. jún. 2. 10:10
 24/27 anonim ***** válasza:

anyum közel 50 éves, a párja 67 éves. jó karban van a pasi, kb egy 10est letagadhat külsőre, de a betegségek, a leépülés már kezdi utolérni. az ágyban is bírja még a tempót :D, de mondjuk egy hosszabb külföldi utazás, vagy túra már nem annyira vállalható neki.

és képzeld, anyum 40 volt, mikor összejöttek, és a nagyiék még akkor is furcsán néztek a dologra. persze idővel megkedvelték a pasit, de elmondták párszor, hogy ez nekik azért meredek :D

2011. jún. 2. 12:53
 25/27 anonim ***** válasza:

Köztünk is van 22 év, most leszünk egy évesek :)

21/L

2011. jún. 4. 11:47
 26/27 anonim ***** válasza:
21/L, ez mind szép és jó, gondolom nem élnél ilyen kapcsolatban, ha problémát látnál benne. De szerintem egy ilyen kérdésben csak az adhat tapasztalaton alapuló választ, aki egész életét ilyen kapcsolatban élte, hiszen ő találkozott az előnyökkel/hátrányokkal is.. Az első néhány év minden kapcsolatban szép..:) Ha az első 10 évet túléli egy ilyen kapcsolat, akkor azt mondanám, lehet végleges. De szerintem ez csak ezeknek a kapcsolatoknak a töredékére jellemző..
2011. jún. 4. 15:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Utolsónak: nem írtam volna, ha nem lennek 100%-ig ugyanilyen helyzetben. Annyi különbséggel, nekem nem számít, mit engednek otthon és mit nem. Egy ideig tűrtem, aztán összepakoltam és kerestem saját lakást. SOHA nem választanám a "mamahotelt" a kapcsolatom helyett. Ami pedig a kérdezőt illeti, ha szereti, nem számít mit mondanak. Ha nem biztos a kapcsolatában, na akkor tesz fel itt ilyen kérdést. De ez csak egy vélemény :)
2011. jún. 5. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!