Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom nem fogadja el a...

A családom nem fogadja el a páromat a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés

Mit tehetnék? Ő 45, én 25 éves vagyok.

Nem is jöhet át hozzánk, a szüleim teljesen ki vannak borulva.

2011. jún. 1. 21:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
48%
Csak annyi van hogy 45 éves?Esetleg feleség,gyerekek nincsenek?
2011. jún. 1. 21:58
 12/27 anonim ***** válasza:
46%
Nincs ami mellette szól? Szereti a párját, aki feltételezem egy normális felnőtt férfi. Mi kell ennél több?
2011. jún. 1. 21:58
 13/27 anonim ***** válasza:
68%
Az unokanôvérem és a férje között is kb. ennyi a különbség. A férfinek majdnem egy idôs lányai vannak. Szeretik egymást, de egyszer különköltöztek, mert kiütközött a korkülönbség. Mindenki elfogadta a döntésüket, viszont az unokanôvérem lecsúszott a gyerekrôl, mert a férje már idôsnek tartotta magát.
2011. jún. 1. 22:05
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Akkor kijavítom: nincs, ami mellette szól, és egy fiatalabbtól ne kaphatná meg. A szerelem csak szenvedést okoz, ha két olyan ember érzi, akik nem valók egymáshoz.
2011. jún. 1. 22:35
 15/27 anonim ***** válasza:
70%

Mit akarsz ettől a fazontól?

20 év múlva már egy öreg 65 éves trotyli lesz őszapó fejjel,ráncos képpel,csoffadt testel,műfogsorral.Aki a kisgyerekekkel ellentétben nem hiszi,hanem már tudja hogy a kukija csak pisilésre való.

Ilyen társat akarsz majd 45 évesen?:D

2011. jún. 1. 22:39
 16/27 anonim ***** válasza:
76%
Valójában ne menjünk ilyen messzire: a férfiak 70%-a nem éli meg a 65 éves kort..
2011. jún. 1. 22:43
 17/27 anonim ***** válasza:
38%

nem értem... ők MOST szerelmesek

egy 65 éves nem olyan öreg- és ha úgy vesszük egy 45 éves nő sem olyan marhárha fiatal..

de miért 20 év múlváztok? mintha két 25 éves

HOLTBIZTOS hogy jól ellesz 20 év múlva?

most szeretik egymást - akkor mi a baj?

2011. jún. 1. 22:51
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem, két 25 éves sem biztos, hogy jól ellesz majd 20 év múlva. Csak éppen nem mindegy, hogy egy fiatal pár esetében talán lesznek problémák, míg egy ilyen pár esetében pedig biztosan lesznek bajok. Nagy bajok..

Személy szerint én azért nézek a jövőbe, mert feltételezem nem egy egyéjszakás kaland miatt szegült szembe a családjával és ismerőseivel, hanem komoly tervei vannak ezzel a férfival a jövőben. Mellesleg 45 évesen, özvegyen még nem mondhatnám, hogy öreg lesz majd 20 év múlva a kérdező, csak épp ő nem feltétlen teheti meg azt, amit a párja - mármint társat választani a fiatalok közül a hátramaradó évekre. Ugyanis egy 45 éves nő nem olyan kelendő már, mint egy 25 éves.. Főleg, ha még a gyerekvállalásról is lecsúszik, mert a férfi idősnek érzi hozzá magát, akkor tényleg eseménydús öregkor elé nézhet az ember lánya..

Akiben nincs semmiféle fenntartás egy eleve problémás kapcsolattal szemben, az minden bizonnyal ugyanilyen kapcsolatban él, vagy pedig nem volt még olyan kapcsolata, ami miatt személyiségbeli különbségek miatt 5-10 éveket veszített volna a fiatalságából/életéből, mert a szerelem miatt olyan sokáig húzta a szakítást..

2011. jún. 1. 23:04
 19/27 anonim ***** válasza:
81%

"most szeretik egymást - akkor mi a baj?"

Egy normális huszonéves ember már komoly párkapcsolatra vágyik,amelyben a párjával a közös jövőre tudnak tervezni(közös vityilló,család,gyerekek,boldog egymásmellett élés...miegymás).Nem pedig úgy gondolkodik hogy összejövök vele azt majd 1-2-3 év múlva szakítunk valami apropóból kifolyólag.

Egy 20 év korkülönbséggel nem lehet közös jövőt tervezni.Mert egy 45 éves nő még vágyik az aktív életre,addig egy 65 éves lerobbant szekér már csak a saját temetésére kuporgatja a pénzét.

2011. jún. 1. 23:10
 20/27 anonim ***** válasza:
Azért ne általánosíts,előttem szóló,nem minden 65 éves "lerobbant".Én ismerek olyat,aki 61 éves,és 10,15 évet simán letagadhatna!
2011. jún. 2. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!