Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » T e hagynád, hogy ezt tegyék...

T e hagynád, hogy ezt tegyék a gyerekeddel?

Figyelt kérdés

Egy kérdésben kitértek erre a reklámra, és gondoltam megkérdezem mit gondoltok róla. Ti belemennétek, hogy a gyereketek ilyen reklámban szerepeljen?

http://www.youtube.com/watch?v=hEE-8Q072xY&feature=related

2011. jún. 1. 13:48
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

A kislányt tényleg belefektették a koporsóba,vannak is képek arról, hogy hogyan készítették a videót.

itt a link:

[link]

a képsorozat végén van egy kép, a kislány felfelé néz valakire, a videón meg ugye csukva van a szeme.

2011. jún. 1. 14:11
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs vele semi baj, bár ezért úgy is le leszek pontozva, de mind1. Ez egy reklám.
2011. jún. 1. 14:12
 23/39 anonim ***** válasza:
74%

Régebben is volt egy ilyen kérdés, amikor a városokban volt még kiplakátolva a koporsós rész, hát eszméletlen volt hogy minden reggel a buszmegállóban ez a kép fogadott. :S

Mondják itt többen a horrorfilmeket, de azokat nem főműsoridőben mutatják a tv-ben. Most meg sem néztem a linket, kinyomtam mikor észrevettem melyik.

2011. jún. 1. 14:13
 24/39 anonim ***** válasza:
73%
Őszintén megmondom, én nem értem hogy mi olyan borzasztó ebben. Manapság már nincs olyan film a világon, amibe ne halnának meg emberek, mégse sír senki hogy tilsák be az akció, meg horrorfilmeket. Pedig ott még részletezik is... Itt csak fekszik a lány a koporsóban, és jónapot kívánok.
2011. jún. 1. 14:13
 25/39 anonim ***** válasza:
Abszolút nem engedném!
2011. jún. 1. 14:14
 26/39 anonim ***** válasza:
Nem engedném meg ezt a gyermekemnek.
2011. jún. 1. 14:16
 27/39 anonim ***** válasza:
66%
én nem értem, miért kell a bolhából elefántot csinálni...
2011. jún. 1. 14:21
 28/39 anonim ***** válasza:
49%

A gyerekek másképp gondolkodnak, mint mi felnőttek. Lehet, hogy fel sem vette a kislány, "játéknak" fogta fel, mert egy szerepet játszott. A mögöttes tartalmat illetve érzelmeket, érzéseket már mi adjuk hozzá, a tapasztalataink, tudásunk alapján.

Minden esetre a reklám elérte célját, mert beszéltek róla és érzelmeket váltott ki. Az, hogy ez milyen irányú reakció, már más kérdés...

Ezektől eltekintve nem mondom, hogy sohasem engedném a gyerekemet ilyen forgatásra, mert bizony lehet olyan helyzet vagy szitu, amikor minden forint számít, és ezt nem lehet tudni. Jelen helyzetemben azonban nem szeretném lányom viszontlátni egy ilyen reklámban.

Üdv!

2011. jún. 1. 14:26
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Le leszek pontozva, de engedném. A felvételek nem így néznek ki mint a kész reklám. Az ember nem is tudja mi lesz belőle, össze-vissza veszik fel a jeleneteket, végig beszél a rendező, emberek rohangálnak fel alá kamerával fénnyel mikrofonnal. Eléggé mozgalmas, egyáltalán nem ilyen gyászos mint a kész vágók és keverők keze alól kikerült drámai alkotás. Persze maga a reklám megrázó de mikor mondjuk a gyerekedet vagy kénytelen tényleg eltemetni mert nem volt pénz a kutatásra, gyógyszerekre stb akkor inkább néztél volna ilyen reklámot előtte, ha ettől lett volna pénz a megelőzésre és gyógymód keresésre.
2011. jún. 1. 14:28
 30/39 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy miért tiltották be? Túl sok volt a valóság?
2011. jún. 1. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!