Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » T e hagynád, hogy ezt tegyék...

T e hagynád, hogy ezt tegyék a gyerekeddel?

Figyelt kérdés

Egy kérdésben kitértek erre a reklámra, és gondoltam megkérdezem mit gondoltok róla. Ti belemennétek, hogy a gyereketek ilyen reklámban szerepeljen?

http://www.youtube.com/watch?v=hEE-8Q072xY&feature=related

2011. jún. 1. 13:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább a szülőnek lehet megrázó amikor meglátja egybe a reklámot,mert ezeket amikor forgatják, akkor alig lehet kivenni, hogy mi lesz belőle a végén mikor megvágják.A kislány szerepe csak annyi, hogy kiszáljon egy autóból, és fekete ruhás emberek közé szaladjon.Ebből ő nem fog fel semmit.

A koporsóban pedig baba van.

2011. jún. 1. 14:01
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön sokkal durvább reklámok vannak. Jó múltkor láttam autó-balesetes reklámokat.(ittasan ne igyál)Hát valami szörnyűek voltak! Komolyan végigbőgtem a kisfilmeket.

Biztos nem engedném, hogy a gyerekemmel ilyet csináljanak, de azt mondom, hogy nem rossz az, hogy vannak ilyen morbid reklámok.

2011. jún. 1. 14:02
 13/39 anonim ***** válasza:
60%

Hál istennek már betiltották ezt a reklámot,minden alkalommal hányingert kaptam tőle.

Egyértelműen nem.

14/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy reklám.

De semmi kiakasztó nincs benne, olyan mint egy horrorfilm gyengébb jelenete.

Azért jó idegei lehetnek a gyereknek, hacsak nem valami trükk. O.o

Viszont rossz reklám! Nagyon rossz reklám! Nem az jön le belőle, hogy adj 1%-ot, mert akkor meggyógyul, hanem az, hogy úgyis meghal, de azért adj 1%-ot. A gyógyult gyerekkel/emberekkel készült reklám - szerintem- hatásosabb...

15/39 anonim ***** válasza:
100%
A koporsóban nem a kislány van, hanem élethű viaszmásolata. Egyébként szörnyű, de nagyon figyelemfelhívó, az biztos!
2011. jún. 1. 14:05
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Én sem látok ebben semmi borzalmat..Vannak ennél sokkal durvább filmek amiben gyerekek játsszák a főszerepet.

Gondoljunk pl: Jodie Fosterre aki 13 évesen egy prostit játszik(taxisofőr) Oscar díjat kapott,és ma világhírű színésznő..Vagy gondoljunk olyan filmekre ahol a gyerek színészeket durván megölik,és néha boncolják..(helyszínelők,gyilkos elmék stb) Ez mind csak film..

2011. jún. 1. 14:05
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Szörnyű, de figyelemfelkeltő.

Végül is ez csak egy színészi feladat, és jó ügy érdekében!

2011. jún. 1. 14:06
 18/39 anonim ***** válasza:
78%

igen. azért, mert pont az a hatást kell elérnie, amit belőletek is kiváltott: borzalmat, megdöbbenést, hidegrázást, hogy az emberek felkapják a fejüket és próbáljanak tenni ellene, akár pénzzel, akár tudással! és a tudáshoz, a gyógyításhoz sok pénz kell. Beteg gyerekeken nem segít, ha álszent módon befogjuk a szemünket, fülünket, mert BÁRKIVEL megtörténhet.

és ez nem reklám, hanem inkább társadalmi felhívás.

2011. jún. 1. 14:06
 19/39 anonim ***** válasza:
84%
Na de senki nem azért kapta fel a fejét, amit vártak, hanem mindenki megbotránkozott, hogy szegény kislány milyen szerepet játszik.
2011. jún. 1. 14:07
 20/39 anonim ***** válasza:
79%
Az mindegy mi van benne, akkor se szeretném az esti tévézés vagy a mindennapi utazás során így látni a lányomat, még akkor is ha csak baba. Bár tanulmányaim szerint az ilyen kényes reklámokat, (aids, gombás stb) nem hazai szereplőkkel szokták forgatni. Pontosan azért, hogy ne jöhessen senkivel szembe az utcán.
2011. jún. 1. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!