Sose gondoltam, hogy ezt fogom mondani, de elgondolkoztam rajta, hogy megölöm magam. Szerintetek helyesen gondolkodok?
Depresszió ide depresszió oda engem anyum úgy nyakon vágott volna, ha összeveszek vele és közben a széket a földhöz vágom, hogy azt is elfelejtettem volna, hogy fiú vagyok-e vagy lány. és tudod mit? Megérdemeltem volna.
20 éves vagy! Miért nem dolgozol még? Ne félj ha dolgoznál valamit, nem lenne erőd a nap végén anyuddal veszekedni.
A depresszió egy dolog, azt ne keverjük a tiszteletlenséggel, a lustasággal.
Jelentkezz egyetemre főiskolára (amit írtál is) majd menj koliba albérletbe....legyél otthon minél kevesebbet és gondolj arra hogy nem vagy egyedül!!!
Az én anyám is hasonló volt, sőt még szó szerint rühell is pedig nem adtam rá okot!!!...na mindegy, lényeg az hogy sokáig azt hittem velem van a gond, de így 28 évesen már tudom, hogy mégsem! Sőt! inkább vele van gond...vagyis saját magával vannak gondjai, csak kivetíti a családjára. Nagyot csalódtam benne, bár nem tudom hogy ezzel tisztában van-e vagy sem. Nálam anyaságból megbukott!
Mit tegyél hogy jobb legyen egyáltalán lehet jobb ? ez nem is kérdés...
most azonnal ne koncentrálj semmire ne agyalj semmin másfél órán keresztül csak nézd meg ezt:
köszi a válaszokat!
u.i.: nem akkor vágtam földhöz meg nem akkor ordítottam amikor veszekedtem vele, hanem amikor nem volt itthon senki. nem vagyok tiszteletlen. ha csak az nem tiszteletlenség, ha elmondom a saját véleményemet.
szia:)
én megértelek...és hidd el, nem szabad arra még csak gondolnod sem, hogy öngyilkos leszel, ezt most légyszíves felejtsd el:)
az egy nagyon jó dolog, hogy tudod, hogy változnod kellene, ez nagyszerű, de tényleg! látod, már meg is tetted az első lépést:)
most tűzd ki azt a célt, hogy meglépd a második lépést! ha rossz gondolataid vannak, mond gyorsan azt, hogy nem!!!!!!!!!nem fogok erre gondolni!!!!!!!!!!!neeem neeem neeeem ééés neeeeeem!!!!
igenis kéépes vagyok megváltozni és egy boldog, vidám ember leszek!!!!!!!!!!
a szüleid pedig, hogy úgy szólnak hozzád, ne úgy vedd...lehet, hogy ők is sok mindenen idegeskednek, csak nem mondják:) aggódnak érted...de érdemes lenne leülni anuyddal vagy apuddal őszintén beszélgetni, hogy nem akarsz élősködni, de nagyon nehéz neked, és szeretnéd ha segítenének neked abban, hogy kimássz ebből a depresszióból...és megpróbálsz te is mindent megtenni azért, hogy a saját lábadra állj, és szereted őket, nem akarod őket kihasználni:)
biztos vagyok benne, hogy lábra tudsz állni:)
szeresd magad ennyire, hogy megteszed ezt...:)
és kérlek, sose gondolj olyanokra amiket írtál...mert ha pl. csúfoltak, bántottak, azok az emberek nem érdemlik meg, hogy szomorkodj...
most pedig tessék mosolyogni és vidámnak lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jobbulást:)
remélem segítettem:)
Úristen, mintha én írtam voltam le. A helyzetem dettó. Van egy e-mailed?
Írd már meg, de nem írd ki egybe, mert akkor letiltanak. Csak pl hogy gmailes az azonosító meg az, hogy xy. Na szóval érted.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!