Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korban látjátok...

Hány éves korban látjátok legideálisabbnak a házasságkötést?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 22:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút nem korhoz kötött. Ha két ember találkozik, akik komolyan egymásssal akarják leélni az életüket, akkor lehetnek akár 20 évesek, akár 70 évesek. Ha mindenképp mondani kell valamit, akkor én 25 fölötti életkort mondok, talán akkor már az emberek nagyobb része megfontoltabb, jobban át tudja gondolni, mit is akar. Én 20 évesen házasodtam először, 10 év után elváltunk és 33 voltam, amikor másodszorra házasodtam, teljesen másként kezelem, igaz, ez nagyban függ a férjemtől is, mert sokkal megértőbb és támogatóbb mindenben!
2011. jún. 1. 09:11
 12/21 anonim ***** válasza:
A 18-at, de még jobb, ha a 20-at betöltik, felső korhatár nincs. Kinek mikor jön el az Igazi.
2011. jún. 1. 09:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor, amikor eljön az igazi.
2011. jún. 1. 11:02
 14/21 anonim ***** válasza:
a szüleim 16 éves koruk óta együtt vannak, 20évesen házasodtak. most 42évesek és szeretik egymást. nagymamám 50-60 évesen (nem tudom pontosan) házasodott újra, és ez a második házassága nagyon boldog, egymáshoz valóak. számomra ez a két példa sokat beszél. így nem tartok annyira attól, hogy soha nem megyek férjhez, amit nagyon szeretnék :)
2011. jún. 1. 11:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap 22:50 vagyok. A vénlányok lepontoztak:D Csak azt nem értem, hogy kinek lehetett sértő a válaszom, hiszen magamról beszéltem, nem másról. Leírtam, hogy ÉN mikor tartom ideálisnak a saját életemben, arról egy árva szó nem esett, hogy más mikor menjen, mert semmi közöm hozzá. Vagy csúnyán félreértették, vagy tényleg vénlányok, akiknek még nem jött össze és bosszantó volt a 30-as szám.
2011. jún. 1. 11:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Én 24, a párom 29 lesz, mikor lesz a lagzink, augusztusban. Szerintem pont ideális.
2011. jún. 1. 11:37
 17/21 anonim ***** válasza:
engem is lepontoztak a 25-35ömmel:( most ezzel én is kinek ártottam? azt hittem ez egy tök ártatlan téma, tök ártatlan válasz. a nők még itt gyakori kérdéseken is igazságtalanabbak a pasiknál. tessék lehet lepontozni megint, sőt jelentsetek is! banyák:D...
2011. jún. 1. 12:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Ugye azért kell hozzá egy biztos partner, és szerelem :)! Ha ez megvan, akkor szerintem nőknek 22-30, férfiaknak 25-35 az "ideális". De ez mindenkinél más :)
2011. jún. 1. 12:04
 19/21 anonim ***** válasza:
6%
Partnerfüggő... amikor az ember találkozik valakivel, akivel szívesen összekötné az életét... viszont az idősebb korban kötött házasságok (gondolok itt a 30 éven felüliekre) nagyobb eséllyel tartósabbak és boldogabbak lehetnek...
2011. jún. 1. 12:05
 20/21 anonim ***** válasza:
szerintem a legideálisabb 25-30 között.
2011. jún. 1. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!