Sumergo kérdése:
Rosszul tettem, hogy szóltam?
Figyelt kérdés
A családban soha nem szoktunk egymástól pénzt kérni, ha segítség kellett. Unokatesómat megkértem ,hogy segítsen kicsit a páromnak. Kb. 2 órát volt ott nálunk, ennél kevesebb ideig dolgozott (1 órás munkáról volt szó). Majd az illendőség kedvéért megkérdeztem mivel tartozunk, és 12 ezer Ft-ot kért. (Semmi anyagot nem kellett hoznia, csak dolgozott, minden egyebet mi vettünk meg.)Akkor nem szóltam semmit, mert a párom nagyon nem szereti a vitát. Azért engem bántott, és szóvá tettem személyesen neki 1 nap múlva. Teljesen felháborodott, és még ő van megsértődve. Én nem szeretem, ha hülyének néznek. Ugyanebben a szakmában naponta szoktak 15 ezret kérni a mesteremberek, nem óránként!2011. máj. 31. 08:15
11/11 anonim válasza:
Nem csináltál semmit rosszul, se előtte, se utána.
Az unokatestvéred egyszerűen pofátlanul lenyúlt titeket.
Hagyd most már ennyiben ezt az egészet, nem tudsz mit csinálni. Jobb, ha nem beszéltek többet erről.
Legközelebb ne kérj tőle semmi szívességet, sem pénzért, sem ingyen.
De, nézd a jó oldalát: megláttad, hogy milyen ember, óvatosabb leszel most már vele. Ez egy tanulópénz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!