Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném kikérni a véleményet...

Szeretném kikérni a véleményeteket! Most akar valamit a srác vagy nem?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem a neten egy nagyon kedves pasival. Már kétszer randiztunk, de semmi olyan nem történt. Mégcsak a kezemet se fogta meg. Nagy ritkán rámír facebookon de azonkívül semmi. Nem mondja hogy találkozzunk vagy valami. Meg ha rámír jó gyorsan el is tűnik. Mikor együtt voltunk jól éreztem magam vele és láttam hogy ő is. Megmutatta azt is hogy hol dolgozik, aztán autóval hazavitt. Van közös téma meg minden. De akkor sem értem. Szerintetek? Volt már valaki hasonló helyzetben?
2011. máj. 30. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21:23 vagyok: nem, nem Krisztiánnak hívták, és szerintem is jó döntés volt, köszi :)
2011. máj. 30. 21:59
 12/16 emlya ***** válasza:
És nem i Szabolcsnak véletlenül???
2011. máj. 30. 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:
De, Szabolcs. Ugyanarra gondolunk? Nyíregyi vagyok.
2011. máj. 30. 22:39
 14/16 emlya ***** válasza:

Akkor nem... :)

Ejejj ezek a Szabolcsok....

2011. máj. 30. 22:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
:D
2011. máj. 30. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nem ér rá, lehet nem tudja mit mondjon, lehet fél az elutasítástól. De sajnos az is lehet, hogy nem jöttél be neki, de nincs mersze ezt elmondani. Igazából bármi lehet. Csak akkor kerülsz közelebb a válaszhoz ha őt magát kérdezed meg.
2011. máj. 30. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!