Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lenne tanácsos tennem?...

Mit lenne tanácsos tennem? Adjak esélyt a kapcsolatnak vagy ne? Testi bántalmazás, de ígéret a változásra! (Többi lent)

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyok együtt a barátommal, sok időt vagyunk együtt, albérletben lakik így sokat vagyok nála! Alapjába véve elvagyunk egymással, és figyelmes velem, meg kedves! Bulikon ha iszik agresszívabb természetű és legutóbb elég durván bántalmazott! A szüleim pár napja találkoztak vele, de azt mondták hogy ez a fiú nem hozzám való, azt látják rajta hogy agresszív típus lehet, én mindent tagadtam! Azt tanácsolják hogy hagyjam ezt a kapcsolatot!

21/L

2011. máj. 30. 15:39
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
91%
Azonnal lépj le, ne várd meg a következő bántalmazást. Nem fog megváltozni, esetleg csak ígérget, meg hazudozik, meg egy ideig színészkedik!
2011. máj. 30. 15:55
 12/44 anonim ***** válasza:
91%

Ja hogy még megvárod a következő verést?

Hát, te tudod, a te életed.

2011. máj. 30. 15:56
 13/44 anonim ***** válasza:
18%

esélyt adhatsz, de kösd ki neki még most: még egy ilyen és vége

nálunk is ellenezte a család a házasságomat.mert a férjem,majd burokban tart.nem jött be nekik és rosszul jósoltak :)

15:52-s voltam

28/L

2011. máj. 30. 15:57
 14/44 anonim ***** válasza:
93%

NEM, nem nem!!! Ne adj neki esélyt! Nem fog megváltozni, ez biztos. Egyre rosszabb lesz. Kérlek, ne maradj vele! Ne higgy neki, menekülj. Nem tudok értelmesen írni, nagyon felzaklat az ilyesmi, de SEMMIKÉPPEN NE maradj vele, hagyd el, még ma. Az ilyen ember soha nem változik, ismertem sokat belőle.

Azt gondolod, hogy ő nem olyan mint az összes többi nőt verő férfi, mert ez nem ugyanaz, és ő majd megváltozik. Figyelj: DE. Ugyanolyan. A többiről is ezt gondolja/gondolta valaki. Kívülről lásd magad! Menekülj.

2011. máj. 30. 15:58
 15/44 A kérdező kommentje:
Házibuli féle volt és a bátyjával beszélgettem sokat, de semmi olyan szándékom nem volt hogy én megakarom csalni vagy valami és a bátyján sem láttam semmi hátsó szándékot! De neki nem tetszett hogy 1 órát beszélgettem vele meg néha megöleltük egymást! Féltékeny típus! Egyszer csak felállt és elment, én utánna mentem és csúnyán beszélt velem hogy hülyének nézem meg én a báttyával kiakartam kezdeni és fordítva...de ez nem igaz!!!! Csupán jó kapcsolatot akarok a rokonaival, ismerőseivel! A csúnya beszédre és kiabálására ideges lettem és felpofoztam! akkor eldurvult a dolog és erőszakkal cibált a földön meg ütött! persze én is nagy arcal még vissza vissza ütöttem ahogy tudtam...
2011. máj. 30. 16:00
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap után? Sztem ennek a kapcsolatnak nincsen jövője.
2011. máj. 30. 16:04
 17/44 anonim ***** válasza:
31%

én még nem ütöttem meg részeg férfit,de ha megütöttem volna,akkor nem csodálkoznék hogy visszaüt.

itt alapvetően a féltékenységgel van probléma. aki a saját bátyjára féltékeny az idióta. én emiatt hagynám el

2011. máj. 30. 16:07
 18/44 anonim ***** válasza:
83%

Hagyd el azonnal. Te összevernél egy gyereket, rángatnád a földön, azért mert megpofozott téged? Nem. Ugyanígy férfi sem üthet meg nőt, egyszerűen azért mert erősebb.

A tanácsom hagyd el. Akár fel is jelentheted testi sértésért. Ne magyarázd magadnak hogy ez normális, nem az. Így akarsz élni? Nem. Megvert téged. Igen. Meg fog történni még egyszer? Igen. Ha megvárod a következőt, lehet azt nem éled túl, vagy nyomorék maradsz életed végéig.

2011. máj. 30. 16:07
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapja vagytok együtt, és már durván bántalmazott?! Ne legyen már kérdés, hogy mit kéne tenned! Felejtsd el még azt is, hogy valaha ismerted!
2011. máj. 30. 16:13
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Volt értelme feltenni a kérdést és legalább elgondolkozol a szakításon?

Ha ennyien mondják,hogy nem fog megváltozni,akkor elhiszed?

Azt ugye tudod,ha ennyire féltékeny típus,akkor az erőszak mellett még fogságban is leszel,ha úgy érzi végre az övé vagy.Még pár hét és már nem lesz olyan könnyű lelépni mellőle.Először fenyeget,aztán könyörög,aztán megint fenyeget.

Addig menekülj,amíg tudsz és soha ne hasson meg egy olyan ember könyörgése,aki képes rád kezet emelni.Nem ezt hívják szerelemnek és ez messze van a normális párkapcsolattól is!

2011. máj. 30. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!