Szerintetek jól döntöttem? Tanácsokra lenne szükségem!
Figyelt kérdés
Hol is kezdjem...Nos van egy párkapcsolatom már több éve,és nemrég kaptam egy ajánlatot hogy egy hármasba benne lennék-e hogy egyszerre egy pasival meg egy csajjal de én nemet mondtam mert azért eléggé megismertem azt a párt és a nő szerintem nem volt szép meg nem is tudtam elképzelni vele azt a dolgot!Meg szerették volna hogy oda költözzek de gondolkodtam hogy mivan ha a később meggondolják magukat vagy a csajjal nem jövök ki nem szeretem a pasi tetszett de így nem vállaltam be hogy akkor csajjal is együtt kellett volna lennem mert nem ért annyit az a férfi!Szerintetek jól döntöttem hogy a több éves párkapcsolatom nem adtam fel egy ilyen kapcsolatra?Meg azt szeretném kérdezni hogy eléggé lapos a párkapcsolatom meg a szex sem a régi nincs kedvem szexszelni vele mit tegyek ez ellen hogy legyen?Hogy izgalmasabb legyen?Újra vissza jöjjön a kedvem a szexhez?Kérlek csak normális válaszokat adjatok!2011. máj. 30. 14:41
11/13 anonim válasza:
Ha nem vagy vörös nem érdekel az ügy.
Fel akartam ajánlani magam és egy olyan lányt aki neked is tetszik, hogy újra izgalmas legyen a nemi életed, de igy hogy nem vagy vörös tárgytalan, csak vörösök jöhetnek szóba.
12/13 A kérdező kommentje:
Neharagudj kedves utolsó ha azt a párt nem választottam akkor más pár sem kell nekem!!!Mert volt azóta már aki megkért hogy csatlakozzak hozzájuk de nemet mondtam!Utolsó elött bocsi de te félreértettél engem mert nem azt szerettük volna a párommal hogy bevállaljunk még egy lányt kettőnkhöz hanem engem szerettek volna bevállalni harmadikként egy kapcsolatba!És hozzáteszem hogy ott már egy gyerek is van!!!
2011. máj. 30. 15:30
13/13 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Segítséééééééééééééééééééééég!! Ilyen van? Hogy gyerek is van, és együtt él 2 nő meg egy férfi egy lakásban, és izé-bizé.... Hát én ezt nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!