A te lakásodban is ENNYIRE harmóniában vannak a színek?
Ennek nem sok köze a harmóniához. Nagyon gáz, a srác helyében én is szakadtam vna a röhögéstől, tuti. :)
Az én szobám harmonikusnak mondható: narancssárga fal, függöny. A szőnyeg bordós-lazacos-krémszín, az ágyterítőm narancs-piros csíkos. Jó, én odavagyok a narancsszínért, de mégsem giccs, mert nem minden csak narancs, és piros, hanem minden különbözik valamiben a másiktól, de másban meg passzol hozzá.
Fura, de ha nektek tetszik, végtére is a ti házatok. bár én is úgy gondolom, hogy mert azonos színű minden egy-egy szobában, az nem harmonizál feltétlen, inkább zavaró, legalábbis egy olyannak, aki kívülálló.
Amúgy megnéztem volna, ahogy a srác végigment a házon és röhög. :D Miért nem vetted fel videóra? XD
Juj, nekem az ilyen egységes katalógusházakkal az a tapasztalatom, hogy karótnyelt csoroszlyák laknak benne mindig. XD
És utálom. Egy lapban szép, de nekem lakhatatlan. Jobb szeretem a szobám a maga szedettvedett bútoraival, a megfelelő szintű harmóniájával, de az legalább én vagyok.
Na meg erről egy könyv ugrott be, amiben egy igen intelligens úrról beszélgettek, hogy az is csak a szín miatt vett meg könyveket az irodájába, hogy harmonizáljon. Hát, inkább legyen pár kék könyv is a polcomon, mint pirosak, ha a tartalma jobb. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!