Itt ülök a szobámban és sírok. Mi a legokosabb döntés?
Gyereknapra anyutól kaptam 1000Ft-ot,de nem fogadtam el nem vagyok ilyen.Ezt már megbántam,mert anyu ritkán ilyen rendes....ezért is sírok... :(
Erre apám odamegy az unokatesómhoz (itt van nálunk) és szemrebbenés nélkül odaadja neki...nagyon fáj......
Most a nagyim itt könyörög,hogy menjek ki....
Értem, szerintem az a bajod, hogy Te azért nem fogadtad el, mert tudod, hogy nem vagytok jó anyagi helyzetben,és arra számítottál, hogy a családi kasszába, megélhetésre megy majd az a pénz.
Most már ne sírj, máskor indokold meg, hogy miért nem fogadod el az ajándékot! (Utólag is elmondhatod.)
hát persze,az esett rosszul,hogy az ucsitesódnak adták..
lépj tovább,ne érdekeljen...visszakérni ciki lenne az 1000.-est..
tényleg el kellett volna rakni..csak ha előre tudtad volna,mi,??!!!MÁr mindegy..ez is csak egy nap,nálunk sose volt szokás ezt tartani,..engem nem érdekel a gyereknap.. felesleges,mi mindig jól érezzük magunkat a gyerekekkel...30/N
szia:)
ne sírj, ezen nem szabad:) lehet, hogy az uncsidnak is adtak volna, csak azért adták oda pont azt a pénz, mert nem fogadtad el...
szóval ne szomorkodj mostmár, majd legközelebb elfogadod és kész:)
ezt ne úgy fogd fel, hogy most ez akkora nagy hiba lett volna, hanem te egy kedves lány vagy, aki képes lemondani ilyen dolgokról, ha pl tudja hogy az a pénz kell másra is:)
felejtsd el, hogy most kinek adta apud azt a pénzt...nehzogymár emiatt rossz kedved legyen:) tessék egy nagy levegőt venni és mondani magadnak, hogy nincs itt semmi gond, erős vagyok, és nem fogok sírni:)
a nagyid kedvéért is mosolyogj:)
mosooooolyoooooooooogj, még jobbbaaaan, mééég szélesebbeeeeen:D
remélem segítettem:)
Nem is értem miért nem fogadtad el.
Gondolj arra, hogy a szüleid szívesen adták, pláne ha kevés van belőle arra számítottak, hogy örülni fogsz, ehelyett nem fogadod el utána meg elvonulsz bőgni.
Ezt ők nem fogják érteni, beszélj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!