Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a barátotok...

Mit tennétek, ha a barátotok még mindig minden hétvégén együtt bulizna az exével?

Figyelt kérdés

Már túl vagyunk egy szakításon.A csaj miatt hagyott el a barátom,de ztán visszakönyörögte magát. Egy ideig tényleg minden szép és jó lett ismét,szóba se állt a lánnyal. Ezt az egyet kérem tőle mindig,hogy mért kell a haverjaival még mindig ennek a csajnak a társaságával lenni.de nem tesz semmit.Mit csináljak?Nagyon rosszul esik és mindig újra előjönnek azok az érzések mint mikor szakított velem

:(

2011. máj. 29. 08:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

De most nem vágom! A legjobb baráttal csak akkor tud találkozni, ha ez a nő is ott van? Beszéljenek meg külön programot... Nem akarásnak nyögés a vége!

Amúgy nem kell mindig mindent megbocsátani, ne hagyd magad átverni és megalázni, egyszer meg kell tanulni NEM-et mondani!

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nekem kicsit úgy tűnik ez az egész kapcsolat, mint a közmondás: "Ha ló nincs, jó a szamár is!"... :(

2011. júl. 9. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Miért? A legjobb barátja kényszeríti? Ez hülyeség! Nem tisztel téged ez a srác!
2011. júl. 9. 19:53
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Kiraknám, mint macskát szarni.
2011. júl. 9. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
bizony,dobd ki!mikor én összejöttem a párommal mondtam neki,hogy féltékeny vagyok az exére.ö megértette,azota kerüli öt,max csak köszön neki.ha téged is szeretne igazán,akkor megértené,és nem a legjobb barát lenne az alibi.vele találkozhatna akkor is ha nincs ott a nö.egyébként inkább megy bulizni a haverral mint veled?szomorú.B.szd ki!!!
2011. júl. 9. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Már vágnám is ki,mint a taknyot.Bútorozzon össze a legjobb barátjával,ha ő fontosabb neki,mint te.
2011. júl. 9. 23:47
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Amikor a párommal összejöttük, az exe még jópárszor kereste őt mindenféle indokokkal, sőt, még a szüleit is bevetette, hogy felélessze a kapcsolatot. A párom minden alkalommal megkért engem, hogy menjek vele, ne egyedül találkozzon a lánnyal (ott maradt 1-2 holmi elhozatala, közös kutyus haldoklása, stb.), ez összesen 3-4 alkalom volt. Természetesnek vettem, hogy találkoznak, hiszen egy 13 éves kapcsolatról volt szó (a lány szakított, csak meggondolta magát), pl. a közös kutya elvesztése igenis nyomós indok a találkozásra (a férjem az altatás előtt még el tudott búcsúzni a kutyától). Az utolsó találkozáskor már házasok voltunk és jól látszott a domborodó pocakom. Ez elég volt a lánynak, hogy véglegesen belenyugodjon a szakításba. Ennek már 10 éve.

DE: Soha nem fogadtam volna el, hogy együtt bulizzanak, főleg nélkülem!

Üljetek le és vidd kenyértörésre a dolgot: vagy hajlandó lemondani a lánnyal közös partikról, vagy szakítasz vele. Nem szabad tovább kínlódni egy ilyen helyzetben.

2011. júl. 10. 07:27
 17/17 anonim ***** válasza:
70%

Én sem hagynám ezt annyiban. Ha szeretne a fiú nem tenné ezt veled. Már a megcsalást sem bocsájtottam volna meg, nemhogy visszafogadni.

Viszont nekem az az érzésem te nem is akarsz ez ellen tenni, és mindenáron hinni akarsz ennek a fiúnak, mert szereted. Még azt is elnézed, elhiszed neki hogy mindez a legjobb barátja miatt van. Nagyon naív vagy ha ezt beveszed. Előbb-utóbb ennek a kapcsolatnak úgyis vége lesz. Legyen benned annyi büszkeség hogy nem várod meg hogy ő tegye meg.

Olyan tényleg nincs hogy a legjobb barát miatt van. A barátodnak lehet önálló döntése vagy nem? És ő a barátait és a csajt választja helyetted minden hétvégén. Ezt gondold inkább végig.

2011. júl. 10. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!