Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit gondoljak erről...

Nem tudom mit gondoljak erről a helyzetről. Vélemények?

Figyelt kérdés
Lassan 1éve vagyunk együtt a párommal. Azt mondta ő még nem szerelmes belém és nála lassabban mennek a dolgok és legyek türelmes. Mostanában elhanyagoltnak érzem magam és be is ismeri, hogy elhanyagol, már nem érzem magam boldognak és szükségem lenne a megerősítésre, hogy van értelme folytatni. Nem tudom mit gondoljak. Mondtam neki, hogy akkor valószínű nem én vagyok az a nő akit keresett, mert ha ennyi idő alatt nem alakultak ki érzelmek már nem is fognak. Azt válaszolta, hogy ne sürgessem és majd kimondja, ha úgy érzi. És , hogy neki nem kell más nő velem tervezi a jövőjét. Én viszont már a szakításon gondolkozok nekem ez így nem jó, néha azt is érzem hogy kihasznál hogy tudja hogy nekem fontos és bármit megcsinálhat velem (elhanyagol és nem törődik velem) Ő mindenre azt válaszolja, hogy idővel mindent megkapok, de ő ilyen. Azt is mondtam neki hogy lehet én itt szenvedek a kapcsolatunkkal és várok rá ő pedig majd egyszer találkozik valakivel akibe szerelmes lesz és neki megad mindent amit nekem soha…erre azt reagálta hogy olyan nem fordulhat elő ő nem az a szerelmes típus. Mit gondoltok erről? Én/23 Ő/27
2011. máj. 29. 00:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasiktól óvjon az ég... Egy évig azzal ámítani valakit, hogy nem szerelemes, de majd az lesz, hát elég gáz duma. Az ilyen pasik ne csodálkozzanak rajta, ha egy idő után dobva lesznek, mert így nem lehet élni egy kapcsolatban.
2011. máj. 29. 08:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért vártam ennyit, mert én se tudom, hogy szeretem-e. Én se mutatom ki könnyen és nagyon lassan alakulnak ki bennem érzések. Szokatlan volt, mert előző kapcsolataimban mindig éreztették velem, hogy mennyire szeretnek én pedig minimálisan (ami tőlem telt) viszonoztam. Most pedig azt gondoltam talán olyan mint én és ezért haladunk olyan lassan. De már belefáradtam én most már többre vágynék, már nagyon rég éreztem milyen érzés, ha tényleg szeret a "párom".
2011. máj. 29. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:

"a szerelem, nem olyan érzelem, ami " majd kialakul". ha nincs akkor már nem is lesz."

Na hát én elmondanám hogy de van ilyen!Én 1 év után lettem szerelmes a volt palimba!Hova siessek? 2 hónap után még nem is ismerem,minek valljak neki szerelmet,ráadásul 17 voltam!Az első 1 évben is szerettem és mindent megtettem volna érte de nem voltam szerelmes!De nem is kellett volna 1 év után se,na de mindegy!

Másfél éve kapcsolatban vagyok!És kb 4-5 hónap után lettem szerelmes,mert nem az első kapcsim,el tudtam dönteni hogy ő valóban kell e és már nem 18 éves vagyok!Szóval elég nagy probléma ha 1 én után 27 évesen nem tud szerelmes lenni!Csak pocsékolod az idődet mellette sajnos!Főleg hogy el is hanyagol...szted ha most elhanyagol akkor 3-4 év múlva mi lesz?hagyd el!

2011. máj. 31. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, kedves Kérdező, de a párod úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Nem szeret, soha nem is szeretett, a "várd meg, amíg kialakul a szerelme" duma meg csak humbug, amivel téged benne tart a kapcsolatban, mert vársz és vársz és vársz majd arra, hogy megszeressen, és törődjön veled, és kimutassa végre a szeretetét.

Ez kedves, egy csapda, amiből menekülj, ahogy tudsz!

Tudod milyen ez? Mintha ő beígért volna neked valamit, amit Te ne sürgess, mert az sérti az érzékeny lelkét, hanem várjál türelmesen, míg a párod kegyeskedik majd kimutatni valami érzelmet. Ha nem így teszel, akkor meg Te vagy a követelőző. Mégis, nem tartod Te magad olyan értékes nőnek, akin nem kell egy évet gondolkodni, hogy szeressék-e vagy sem?

Nagyon megalázó ez a helyzet számodra.

Soha nem fogsz célba érni ennél a férfinál, soha nem érezheted azt, hogy révbe értél. Kellesz neki, ezért ígérget, de távol is akar tartani magától, mert nem szeret téged. Patthelyzet, ha ki nem lépsz belőle.

Soha nem nyerhetsz semmit, csak magányosságot.

Már most szórakozik veled!

Lépj, amíg nem késő, mert nem szerelmes, és nem is lesz soha, és nem fogsz tőle semmi törődést kapni, csak ígéreteket, és elhanyagolást.

Tapasztalatból mondom, és csupa jóindulattal.

Nézd meg egy kicsit kívülről, hogy miben vagy, és lépj, amíg meg nem sérülsz a kapcsolatban.

2011. máj. 31. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!