Titeket is lekoptatott a barátotok ma estére a meccs miatt?
Senki nem fogta fel, hogy ezen a héten nem találkoztak?! (plusz anyukás rész)
A focit megnézheti utólag is, letölti, szerintem ilyenkor a pár másik fele lenne fontosabb, nem egy meccs, legalábbis nekem biztos.
Nem lekoptatott, hanem szólt, hogy szeretné a haverjaival megnézni, ha nem gond, és megbeszéltük, hogy persze, menjen.
Mindig MEGBESZÉLJÜK, hogy ki mikor akar külön programot, nem az van, hogy kész tények elé állítjuk, meg lekoptatgatjuk a másikat. Pláne ha egész héten nem találkoztunk volna - de mi
Együtt nem nézném vele, engem nem érdekel a foci. Tanultam addig itthon.
Sajnálom kérdező, szerencsére az én barátom is lesz@rja az ilyesmit, és őszintén szólva nekem nem is kéne olyan pasi, akit jobban érdekel egy tv- vagy sportműsor mint én. Pont nem érdekel hányszor van egy évben BL döntő, ha csak heti egyszer tudunk találkozni. Nem beszélve arról, hogy ha semmiképp nem akar lemaradni róla, fel is lehetne venni..
Amúgymeg, a sportot csinálni kellene, nem nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!