Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha ilyen kibírhat...

Mit tehetek, ha ilyen kibírhatatlan a bátyám?

Figyelt kérdés

Egész nap ithol van és a családon éli ki magát. Állandóan hajtja a hülyeségeit és sokszor kiabál. Minden és mindenki szar, ő a tökéletes. Haverok, akik régebben itt edzettek már nem járnak ide miatta. Nem is jönnek inkább a ház közelébe. Haverom azt mondta, h amíg a bátyám itt van ő ide nem jön. Mikor nekem volt barátnőm, akkor is mocskosságokat csinált. pl.: volt olyan, h jött a csaj, bátyám meg a szobámban számítógépezett és míg nem vitte át a pályát addig nem is lépett ki. Én meg nem akartam keményebben elküldeni, mer akkor valószínüleg verekedés is lett volna és milyen lett volna azt nézni az akkori barátnőmnek... csak veszthettem. Így meg nem küldtem ki a csaj meg gondolhatta, h milyen barátom van... ki sem áll mellettem. Nem is maradtunk sokáig együtt...

Utálok ithol lenni, csak a szobámba egyedül vagyok nyugodt. Sokszor persze inkább ithol se vagyok, megyek haverokkal össze-vissza... Mostanában pedig velük se szeretek sokszor lenni, mert többen jóképüek én meg nem...

Csajoknál sincsenek sikereim... Újra depressziós leszek? Nem akarok. A bátyám közvetetten is hátráltat a csajozásban, nem csak közvetlenül. Kikészít idegileg.

2009. márc. 16. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Albérlet?
2009. márc. 16. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajna nálunk is ez folyik csak itt én vagyok a szemét Bratyó.

Most leszek 17 még pár évet itthon maradok utána vmit kezdek magammal.

Szüleim mindenbe belekötnek.

Azt tudom tanácsolni h bírj ki 1kis időt még mellette azt majdcsak észhez tér.

2009. márc. 16. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok
2009. márc. 16. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Még tanulok, albérletre nem lenne pénz.
2009. márc. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!