Családodban volt olyan, aki kiment külföldre "szerencsét próbálni"?
Hová ment? (ország, VÁROS)
Hány évesen? Milyen végzettséggel?
Közvetítő (mármint munkavállalási) által vagy önállóan?
Mennyi idő után kapott munkát? És mit?
Sikerült neki?
én most jottem ki nemreg, 23 eves vagyok.bar sokkal korabban is meg kelet volna tennem mondjuk 20-21 evesen. Spanyolorszagba vagyok, madridba.
3 het alatt kaptam munkat.
nem kozvetitovel, azokban en nem bizok.
az utolso vagyok.
szakkozepiskolat vegeztem.
igen, vannak ilyen ismerősöm.
Unokatesóm (lány) kb 7évvel ezelőtt ment ki Németországba, akkor volt 21 éves. Au-painek ment ki. Csak gimnáziumi érettségije volt. Ügynökségen keresztül jutott ki. Aztán megismerkedett egy pasival,aki azóta már a férje, elvégzett kint egy iskolát és most egy irodában dolgozik, a cégnek vannak magyar beszállítói is,úgyhogy jól jön,hogy tud magyarul is - na meg már perfekt németből is. Jól megvan, van egy szép lakásuk, 2 autójuk, éldegélnek,sokat kirándulnak évente 1-2szer jönnek haza a családhoz és évente 1-2szer meg meghívják a családot hozzájuk.
Az egész család kivándorolt, '56-ban, majd '62-ben Svájcba.
Édesanyám jött vissza látogatóba, szerelembe esett majd itt maradt, igy lettem én. Egész család kinn él, én maradtam itt és édesanyám, de egyre többször merül fel a gondolat, hogy menni kéne.
Bár gondolom téged az aktuális helyzet érdekel inkább.
Ország: Egyesült Királyság, vagy ismertebb nevén Anglia
Város: Cambridge
Hány évesen: 32
Milyen végzettséggel: Még nem végezte el az egyetemet, hanem ott folytatta.
Munkavállalás: önállóan
Mennyi idő után kapott munkát: egy-két hónap
Mit: szállodában
Sikerült neki: IGEN!!!!
Tesóm ment ki,több mint egy éve.
Ország: Anglia
Város: London
Hány évesen: 26
Milyen végzettséggel: Érettségi
Munkavállalás: ő talált kinn önállóan
Mennyi idő után kapott munkát: első munkát kiutazás után pár nappal találta, ez csak egy alkalmi telefonos munka volt, utána felvették egy pizzériába.
Első hónapokban pizzákat készített,azóta menedzser-asszisztens lett.
Sikerült neki: IGEN! Nem is vágyik haza, sőt talán jövőre mi is utána megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!