Most hogyan kellene viselkednem?
Parommal 9eve vagyunk egyutt van egy kislanyunk is.Szepen elunk,szeretjuk egymast egy bibi van.A sexualis eltunk megromlott 5eve kb,a menyisege az meg oke,azt megbeszeltuk,a minoseggel vannak gondok.
Mult hetvegen egyutt voltunk es hat nem olyan voltam mint szoktam,kicsit szenvedelyesebbre sikerult a dolog.
Beszelgettunk es feljott tema amikor elmondtam hogy nagyon szegyellem magam,parom szerint nincs miert.
Azota tokre mas lett,allandoan bujik,simogat,olelget en meg zavarban vagyok.Kerdeztem mi tortent azt mondja nagyon szeret es ennyi.
Azt erzem hogy az a bizonyos egyuttlet lett ra ilyen hatassal,de most mit csinaljak?Felek elvarja tollem hogy megint olyan legyek,de egyreszt en szegyellem masreszt lovesem sincs honnan jott ez elo belolem.
Rosszabb vagyok mint egy tini...
Nincs ebben semmi szégyellnivaló bár az én párom tudna örülni, hogy nem olyan társa van aki alag akar havi 1 szexet...
22/N
"kicsit szenvedelyesebbre sikerult a dolog."
Komolyan nem értem a problémát.
Legközelebb ezt még duplázd meg ;)
A hiba az ön készülékében van.
Mit szégyellsz? Hogy szereted és kívánod a párod? Mi ebben a rossz és kinek ártasz vele? Senkinek... Akkor?
A normális az, ahogy viselkedtél múlt hétvégén, nem az, hogy magadba zárod, amit érzel.
Nem vagy rossz, és a tinik sem rosszak. Meg a szex sem.
Nézd, a szex nagyon fontos része a kapcsolatnak. Egy tartópillére. A hétvége több dolgot bebizonyított, pl. azt, hogy a férjednek is szüksége van erre. Miért vagy zavarban? Azért, mert kimutatja, hogy szeret?
Szerintem neked baromi nagy komplexusaid vannak, mert nem bírod elviselni sem a saját szenvedélyedet, sem azt, ha más kimutatja, hogy szeret. A jót meg kéne tanulni elfogadni.
Pontosítok. Nem nem értem a problémát, hanem nem értem mi a probléma. :)
14:10 voltam
Egyéb dologban is lelkiismeretfurdalásod van,ha neked jó??? :-)
Engedd a párodat vezetni a hálószobátokban ,legyél benne mindenben! (ÉRTED??MIN-DEN-BEN!),amit kíván tőled és neked is jó! Fokozatosan próbáld elfogadni azt,hogy ilyen csodálatos adottságot ,annak megéléséhez pedig olyan lehetőséget kaptál az élettől,mint talán ezerből egynek adatik meg !!!Ezt előre meg lehet beszélni, ilyen esetben talán meg is kell,ne engedd,hogy további gátlások ébredjenek benned. Mindkettőtöknek ártasz azzal! Tanuld meg a ruháddal levetkőzni azokat, addig félredobni mindent, ami kétség,bizonytalanság! Nincs abban semmi rossz, ha 3 asszonyra való természet szorult beléd,és így,hogy szinkronban tudsz lenni a párod elvárásaival,igényeivel,nem értem,hogy nem vagy képes keresztüllépni a problémádon! Ha fehérizzásig visznek,és te képes vagy úgy adni magad, viszonozni, "megbiztatni" a párodat,hogy neki is a lehető legjobb,akkor ne barmold szét a kapcsolatotokat!
Gondolj bele! Feltehetőleg rádöbbentetted a párodat valami csodálatos érzésre,amit eddig nem tudott kihozni sem magából,sem mástól meg nem tapasztalta még ! Valamire,amit tőled kapott meg,amiért még jobban szeret téged! Ha ezt a későbbiekben butaságodból eredően megvonod tőle....akkor nem kizárt,hogy más nőnél fogja azt keresni, rossz esetben meg is találja! ! Ezt akarod?
És a kislányod is?Ugye,nem akarsz neki hétvégi apukát?!? :-(
Sokakat egy kapcsolatban csupán a szex tart össze,de olyan kötéssel,ami téphetetlenné válik.Te legyél az,aki ettől még többet biztosít a párjának, a vér szerinti apát a kislányának,további szeretetet a szerelem mellé!
Ja! ÉS NE FELEJTSD SZERETNI ÖNMAGADAT SEM! Ne azzal törődj,honnan jött elő! Azzal,hogy nagyon jó-e,vagy sem!
Mert--mint említettem--magad ellen dolgozol,ha be nem látod előre,mit veszíthetsz! Késő bánat,ebgondolat! Lazíts! A görcsöt hagyd a menses napjaira! Engedd el, add át magadat! ÉS beszélj a legnyíltabban pároddal a csupán te számodra létező problémádról! Attól se legyél kiakadva,ha egy ilyen párbeszéd is az ágyban végződne :)))
Aranyszabály legyen ,hogy szerelemben---ilyen páros adottságok mellett--- EGYETLEN TABU LEGYEN : A TABU MAGA!!! :)
Legyen kerek a napod!
"Nyugtával dícsérd"...a párod szerint tudod,hogyan tedd. Te is pedzed végre,ugyi?
Ha nem,akkor aludjál jól,álmodj szépeket....
Figyelj,Kedves!
Van a lakásotoknak ajtaja?
Azon van lecserélhető zár,hogy az anyós ne tudja megzavarni a párodat???
Annyira édes!!
Tök aranyosan fogalmazod a mondataidat.
Amúgy elmondanám, hogy én (is) 17 éves korom óta élek nemi életet, de kb olyan 27 éves koromban kezdtem el úgy Isten igazából élvezni az egészet. Ezzel nem azt mondom, hogy előtte nem volt jó, jó volt csak még akkor nem tudtam, hogy mindez lehet még jobb is. És azóta mindig minden olyan még jobb. :)
Talán csak meg kellett érnünk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!