Az ehhez hasonló ismerőseitek hova jutottak, mi lett belőlük? Történeteket várok emberekről, akik hasonlóképp kezdték, mint az én ismerőseim.
Szóval 20 éves vagyok, leginkább a nálam fiatalabb ismerőseimen figyeltem meg néhány dolgot. Az én korosztályom is csinált butaságokat pár évvel ezelőtt, szeret(t)ünk szórakozni, bulizni, de azért úgy veszem észre, a többség ismeri a határokat, 1-2 részegen hányás meg beégés után azért már észheztér az ember, hogy mit és hogyan szabad. Én sosem vihorásztam hangosan a vonaton, még ha valami irtó vicces volt, akkor sem. De tudom, én egy kicsit más típus vagyok. :) A barátnőim régen vihorászós kis csajok voltak, ők sem bírtak magukkal, mint a mostani 15-17 év körüliek, de szerencsére a nagy része kinőtte. Elég gáz annak, aki még mindig nem, de azok általában nem is korabeliekkel barátkoznak, hanem 15 évesekkel.
Szóval a megfigyelésem a mostani 15-17 évesekkel kapcsolatban az, hogy egyiküknek sincs életcélja, nem tanulnak, elmennek a környék legrosszabb szakközépiskolájába valami piacképtelen szakmát tanulni, tesznek nagy ívben az egész világra, cigiznek, isznak, sőt egy hétvégét ki nem bírnának, hogy ne bulizzanak. Én sem vagyok egy szent, járok is bulikba, de havi 1-2-nél több nekem sosem kellett, szerintem nem kell minden hétvégén hulla részegnek lenni ahhoz, hogy kiengedjem a fáradt gőzt. Ellenben ezek a kis p*csák (elnézést, de azok), minden héten fetrengnek a bulikban a piától, az egyik ismerősöm nemrég pl a wc-ben aludt egy wc kefével a kezében, másnap mindenkinek ezzel dicsekedett facebookon!!!, aztán amikor a pasijával beszéltem (akivel jóban vagyok), hogy hát büszke lehet a barátnőjére, gusztustalan, szerintem szégyen, amit művel 16 éves fejjel, akkor még nekik állt feljebb. De több ilyen is van, ezeknek az a lényeg, hogy minden hétvégén leigyák magukat, volt akit pl 6 srác dugott egy buliban, aztán ezzel dicsekedjenek mindenkinek, képeket csinálnak részegen, facebookra irogatják a butaságaikat, közben pedig, mint írtam, életcél nulla, még a leggyengébb iskolában is bukdácsolnak. Ja, és mindenkinek beszólogatnak, azt hiszik, hogy ők a környék királynői, ha mondjuk egy másik csaj jobban bejön a kiszemelt srácnak, egyből meg akarják verni, kiutálják még a környékről is. Közönségesek, c*gányos a stílusuk.
Arra lennék kiváncsi, ha régen is voltak ilyen lányok, mire vitték az életben? Aki még 16-7 évesen is ilyen, mire fogja vinni később? Megváltoznak egyáltalán? Milyen történeteket ismertek ilyen emberekről, mire vitték az életben? Tisztességes emberek lettek, vagy alkoholisták, esetleg prostituáltak?
Ez a Jersey-módi :)
Nekem erről a témáról mindig a South Park jut eszembe , ott eltalálták a problémát , de megoldás ott sincs (hacsak nem akarjuk lemészárolni őket) bár nem is arra van az a sorozat .
Egyébként meg szerintem sokkal roszabb az amikor 14-20 évesen nem éli ki magát a leányzó vagy épp pasi és 20-25-30 évesen jut eszébe , hogy "hoppá van" . Szóval inkább fiatalon csinálják ezt mint később .
Az meg hogy később mire viszi az életben szerintem egyáltalán nem ettől függ , hanem főleg a családi háttértől ahol manapság inkább probléma van , de ez más téma .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!