Mit csinálsz ha egy rossz kapcsolatban vagy, de nem bírsz kilépni belőle? Én ilyenben vagyok sajnos, de nem bírok kiszállni. Az eszemmel tudom, hogy véget kell vetni, de mégse megy.
Figyelt kérdés
4 éve vagyok vele. A rossz dolgoktól eltekintve ő az első férfi akibe szerelemes vagyok,imádom bármit megtennék, megtetttem érte. Viszont az önbizalmam mióta vele vagyok engem.a barátaim, ismerőseim is, mivel úgy érzik nem becsül meg, nem szeret eléggé... Amibe sajnos igazuk van csak én nem foglalkozom vele mivel nagyon szeretem. (Pl. Én hatalmas szülinapi bulit csináltam neki, ajándékkal stb. Ő meg még egy üzenetet se küldött nekem.) Soha nem add bele semmibe , mindent én fizetek pedig ő sokat keres én meg alig mivel pályakezdő vagyok. próbáltam vele megbeszélni a dolgokat de nem érdekli..2011. máj. 26. 21:45
11/17 anonim válasza:
Én majdnem 8 évig húztam egy ilyen kapcsolatban... Nem lett jó vége, mert én is féltem kiszállni belőle. Megismertem a mostani Vőlegényemet és egy ideig párhuzamosan futott a két kapcsolat. Mikor lebuktunk akkor a fickó sírt jobban, de akkor már nem volt vissza út. Azóta is bánom hogy felcseréltem a sorrendet, előbb kellett volna szakítanom évekkel... Te ne kövesd el ezt a hibát. Megszokásból nem érdemes kitartani egy rossz kapcsolat mellett. Túl fiatal vagy még ahhoz hogy ilyen súlyos kompromisszumokat köss egy olyan férfival aki nem is szeret Téged úgy ahogy azt Te kívánod!!!
12/17 anonim válasza:
JAaaaa megváltozni????? Hahahaha.... ezt csak viccnek szántad igaz? SOSE FOGNAK!
13/17 anonim válasza:
Ha te nem akarsz változtatni és neked minden jó úgy ahogy van akkor nem mindegy hogy mi mit írunk? A te életed nem szólhatunk bele úgy rontod el ahogy neked tetszik.
14/17 anonim válasza:
Mi van a mai nőkkel tényleg ennyire szerettek szenvedni, ezt nem értem miért jó ez nektek? Mindegy nem akarok senkit megsérteni a ti dolgotok, csak hát akkor miért panaszkodtok ha annyira jó úgy ahogy van és véletlenül sem akartok változtatni az életeteken.
15/17 Barnabas30 válasza:
Rég lapátra kellett volna tenni, amit tud, arra jó egy vibrátor is, nem? Csak utóbbiban talán több az érzelem...Nem szeret téged, ennyi. Lapátot neki! Előbb-utóbb majd verni is fog nagy valószínűséggel...akkor de fogod szeretni!! Hány ilyen buta nő van, úristen!
16/17 Mellindaa válasza:
Szia, nem tudom h tudtál e tenni vmit az ügyben, változott e a helyzet. De én most lassan egy éve így vagyok..fáj éés most kétségbe vagyok esve, ha lehetne..beszélgethetnénk....
17/17 anonim válasza:
ilyenen, hogy szakítsak, meg hogy szálljak ki belőle, kérdezőnek szerintem nem kell gondolkodnia, pár év és a párja saját maga fogja kitenni. ha nem hamarabb. tehát örüljön kérdező a mának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!