Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ausztria vagy Anglia? Hol...

Ausztria vagy Anglia? Hol lenne megfelelőbb élni?

Figyelt kérdés

Anyu nem sokára elveszíti az orvoslátogatói állását. A végzettségével nővérnek vagy egyetemi tanárnak mehetne, de annyi fizetésből ezt a lakást nem lehet fenntartani. Szóval nyáron befogunk iratkozni egy nyelvtanfolyamra, ugye német vagy angol. Az ő angol tudása A2 az enyém B1. A német tudásunk 0:D Tehát Anglia ebből a szempontból jobb lenne. Viszont Ausztriában laknak a németül anyanyelvi szinten beszélő kereszt szüleim, a keresztanya Anyának a nővére. Tehát ha eltévednénk vagy valami, akkor lenne kit hívni. És a német nyelvtanfolyamon eljuthatnánk az alapokig, együtt iratkoznánk be. Én hetedikes vagyok, a következő évet, az az a nyolcadikat még Mo.-n szeretném tölteni. Tehát Anyu elmenne külföldre dolgozni, én addig apunál laknék, mármint nyolcadikos koromban. Utána mivel egyébként is nyelvi előkészítős gimnáziumba járnék, ezért én AKKOR mennék ki külföldre, járnék ott nyelvtanfolyamra, és tanulnék még szépen anyanyelvi szinten.

Szerintetek? Anglia vagy Ausztria?

2011. máj. 26. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát ezzel én is igy vagyok, csak folyton azzal jönnek a tanitványaim, hogy keverik az angolt a némettel, és én meg félek, hogy én is elkezdeném keverni. pedig jó lenne még legalább egy nyelvet németet tudni. Bár nem vagyok oda értük. De legalább tiszta ország.
2011. jún. 4. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!