Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az a férfi, amelyik...

Milyen az a férfi, amelyik nemtudja kimutatni az érzelmeit?

Figyelt kérdés
Mit jelentsen ez és egyántalán honnan tudja a nő,hogy nem e erre fogja az érdektelenségét.Az ilyen férfiakat hogyan kell kezelni,és egyántalán el lehet e hinni ezt az egészet.Mert nagyon megtévesztő és az ember azt se tudja már,hogy mit gondoljon.Pl. Nem az a csókolózós fajta,nem az az ölelkezős,nyilvánosan nem simítana meg stb...Mi rejtőzik legbelül?
2011. máj. 26. 13:35
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
28%

neharagudj de ha ferfi lennek igy en sem kivannalak meg,ha ezzel a szoveggel jossz.ha majd meglessz a baba es fejsz elotte akkor is megkerdezed kivansz e?

tudtad hogy ilyen,megis hozzamentel es gyereket varsz tolle.vagy elfogadod ilyennek vagy tovabb allsz(szegeny baba).

2011. máj. 26. 14:44
 32/40 anonim válasza:

Én speciel tudom , hogy azért nem mutatom ki az érzelmeimet , mert még általánosban rendszeresen gúnyoltak , csúfoltak a miatt , hogy erősen érzelem központú voltam (titkon még mindig vagyok csak elfojtom) és rendszeresen akár sírtam is 1-1 szituban .

Egyszer középsuli első osztályában vettem egy nagy levegőt és azóta 1 könnycseppet sem ejtettem bánatomban .

Ez speciel az én esetem , de szerintem nem vagyok ezzel egyedül aki e miatt csinálja .

Ez van ... nem csak a nők lelkivilága bonyolult de még a pasiké is az tud lenni .

2011. máj. 26. 14:44
 33/40 anonim ***** válasza:
Holnap meg kacifantosabban fogod feltenni ugyanezt a temaju kerdest?
2011. máj. 26. 14:49
 34/40 A kérdező kommentje:

14:44 nem haragszom,de én tuti beindulnék két gyönyörű mell láttán.

És venném a lapot.

2011. máj. 26. 14:51
 35/40 anonim ***** válasza:
Próbálhatod másként is, ne ilyen direkt módon. Ne hívd fel rá a figyelmét, hanem csak pl. szaladjál be fürdés előtt tök pucéran a szobába törülközőért vagy mutasd be az új bugyidat, de ne célozzál a szexre, hogy vársz tőle bármit is. Lát, elmész, kész, vége. Lehet, ha érzi, hogy nincs felé elvárás a szex terén, akkor megmoccan benne valami.
2011. máj. 26. 14:51
 36/40 A kérdező kommentje:
De ahogy látom kezdődik a gáncsoskodás...
2011. máj. 26. 14:52
 37/40 anonim ***** válasza:
Ha meg mindig kívánna, akkor meg az lenne a bajod és most azt tetted volna fel.
2011. máj. 26. 15:34
 38/40 anonim ***** válasza:

"Milyen az a férfi, amelyik nemtudja kimutatni az érzelmeit?"

átlagos

2011. máj. 26. 19:32
 39/40 anonim ***** válasza:

ja.koncentráljatok a jövevényre

(a magzatnak nem jó ám a sex, támadásnak éli meg)

nagyon érdekes állapot az áldott állapot - tessék figyelni

2011. máj. 26. 20:33
 40/40 anonim ***** válasza:
Már miért lenne rossz a magzatnak a szex, ne mondjál hülyeségeket. Azért meg esetleg mozog közben vagy utána?
2011. máj. 27. 06:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!