Milyen az a férfi, amelyik nemtudja kimutatni az érzelmeit?
neharagudj de ha ferfi lennek igy en sem kivannalak meg,ha ezzel a szoveggel jossz.ha majd meglessz a baba es fejsz elotte akkor is megkerdezed kivansz e?
tudtad hogy ilyen,megis hozzamentel es gyereket varsz tolle.vagy elfogadod ilyennek vagy tovabb allsz(szegeny baba).
Én speciel tudom , hogy azért nem mutatom ki az érzelmeimet , mert még általánosban rendszeresen gúnyoltak , csúfoltak a miatt , hogy erősen érzelem központú voltam (titkon még mindig vagyok csak elfojtom) és rendszeresen akár sírtam is 1-1 szituban .
Egyszer középsuli első osztályában vettem egy nagy levegőt és azóta 1 könnycseppet sem ejtettem bánatomban .
Ez speciel az én esetem , de szerintem nem vagyok ezzel egyedül aki e miatt csinálja .
Ez van ... nem csak a nők lelkivilága bonyolult de még a pasiké is az tud lenni .
14:44 nem haragszom,de én tuti beindulnék két gyönyörű mell láttán.
És venném a lapot.
"Milyen az a férfi, amelyik nemtudja kimutatni az érzelmeit?"
átlagos
ja.koncentráljatok a jövevényre
(a magzatnak nem jó ám a sex, támadásnak éli meg)
nagyon érdekes állapot az áldott állapot - tessék figyelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!