Milyen az a férfi, amelyik nemtudja kimutatni az érzelmeit?
Ja hogy a sex a problema...beszeljetek eg,kossetek kompromisszumot.
Nalunk en ketnaponta birnam neki eleg lenne havonta,vagy meg kevesebbszer.
Most heti 1szer vagyunk egyutt igy egyikunknek sem rossz.
Az én volt férjem is így ritkitotta az érintkezéseket. Aztán kiderült, hogy a pasikat szereti.
Ne hidd azt, hogy ilyesmi nem történhet veled! Én is azt hittem. Ő volt a tökéletes férj, figyelmes volt, jó apa, isteni a humora. Csak a szex nem ment, a streszre panaszkodott. Aztán kiderült, hogy mi van...
A ferjed 40 eves nem 20eves fiatal csodor,ezt is vedd szamitasba.
a kapcsolatunk elejen mi is surubben csinaltuk,csak azota eltelt 10ev,meg volt kozben nehany probalmank is ami nem minden hazassagban van.
A párom ilyen, de tudom hogy szeret. Ha kettesben vagyunk akkor megnyílik, csak mások elött nem mászik rám, nem símogat, csak a kezem fogja. Vannak ilyenek, nem vagyunk egyformák.
Gondolom ez függ attól is, hogy ki mit hozott otthonról, mit látott és tapasztalt, hogyan nevelkedett. Ja, és hogy kinek milyen messze vagy közel van az intim szférája.
Ő senkit sem enged 1 m belül, rajtam kívül. :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!