Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az a férfi, amelyik...

Milyen az a férfi, amelyik nemtudja kimutatni az érzelmeit?

Figyelt kérdés
Mit jelentsen ez és egyántalán honnan tudja a nő,hogy nem e erre fogja az érdektelenségét.Az ilyen férfiakat hogyan kell kezelni,és egyántalán el lehet e hinni ezt az egészet.Mert nagyon megtévesztő és az ember azt se tudja már,hogy mit gondoljon.Pl. Nem az a csókolózós fajta,nem az az ölelkezős,nyilvánosan nem simítana meg stb...Mi rejtőzik legbelül?
2011. máj. 26. 13:35
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Ja hogy a sex a problema...beszeljetek eg,kossetek kompromisszumot.

Nalunk en ketnaponta birnam neki eleg lenne havonta,vagy meg kevesebbszer.

Most heti 1szer vagyunk egyutt igy egyikunknek sem rossz.

2011. máj. 26. 14:20
 22/40 anonim ***** válasza:

Az én volt férjem is így ritkitotta az érintkezéseket. Aztán kiderült, hogy a pasikat szereti.

Ne hidd azt, hogy ilyesmi nem történhet veled! Én is azt hittem. Ő volt a tökéletes férj, figyelmes volt, jó apa, isteni a humora. Csak a szex nem ment, a streszre panaszkodott. Aztán kiderült, hogy mi van...

2011. máj. 26. 14:27
 23/40 A kérdező kommentje:
Én probáltam sokszor erről beszélni,de ő folyton felhúzza magát.És változatlan minden.Lehet az a baj,hogy a volt kapcsolatomban nem tellt el úgy nap,hogy ne kívántak volna,és ez így ment 6 éven át.Most meg házasságban vagyok és pont az ellenkezőjét élem át.
2011. máj. 26. 14:27
 24/40 anonim ***** válasza:
Ha már 1* együtt voltatok, lehet baba :) Nekem fura egy pasi, aki nem akar reggel-délben-este szexelni, de lehet, van, akinél ez normális. Visszautasítja a közeledést? Mondd neki, hogy örül a baba, ha te jól érzed magad :)
2011. máj. 26. 14:29
 25/40 anonim ***** válasza:
ratyi
2011. máj. 26. 14:29
 26/40 anonim ***** válasza:

A ferjed 40 eves nem 20eves fiatal csodor,ezt is vedd szamitasba.

a kapcsolatunk elejen mi is surubben csinaltuk,csak azota eltelt 10ev,meg volt kozben nehany probalmank is ami nem minden hazassagban van.

2011. máj. 26. 14:31
 27/40 A kérdező kommentje:
És kívánatos nő vagyok,nemtudom mi lesz velem tényleg.Ez egy nagyon nagy lecke.
2011. máj. 26. 14:31
 28/40 anonim ***** válasza:

A párom ilyen, de tudom hogy szeret. Ha kettesben vagyunk akkor megnyílik, csak mások elött nem mászik rám, nem símogat, csak a kezem fogja. Vannak ilyenek, nem vagyunk egyformák.

Gondolom ez függ attól is, hogy ki mit hozott otthonról, mit látott és tapasztalt, hogyan nevelkedett. Ja, és hogy kinek milyen messze vagy közel van az intim szférája.

Ő senkit sem enged 1 m belül, rajtam kívül. :)

Üdv!

2011. máj. 26. 14:33
 29/40 anonim ***** válasza:
Nem életkor függő, a szüleim még csinálják 60 felé!!! Nem hatja meg, ha szexi ruhában vagy pucéran lát? Ha neki elég a ritka alkalom, nincs mit tenni. Van kedvenc színésznője? Hát csak nem homokos, ne mondjatok ilyet, ez borzasztó lenne.
2011. máj. 26. 14:34
 30/40 A kérdező kommentje:
Néha (már bocsi) de kilógatom a melleimet,hogy megkérdezzem mennyire sötétült be szerinte a mellbimbóm,de semmi...
2011. máj. 26. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!