Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, tönkre megyek...

Mit csináljak, tönkre megyek ettől az embertől?

Figyelt kérdés
Még 2éve sem vagyunk házasok a férjemmel,de velem 2éve nem él sexuális életet.Többször kértem hogy váljunk el,de semmi nem történt szerintem azt gondolta hogy nem gondolom komolyan.46kg-ra lefogytam már,többször voltam korházban a stressz miatt.2hete átküldtem neki egy e-mailt keresetlevelet,hogy töltse ki és váljunk el,mondta hogy jó,sőt ad nekem 1,5milliót hogy ne legyek pénz nélkül.1hete hazaköltöztem anyámhoz,mert még mindig nem történt semmi,és késő este jár haza,szinte már nyíltan csal....az én egészségem meg csak romlik(nincs munkám se)tanfolyamra járok,ahol most megbuktam,mert az állapotom miatt sokszor nem tudtam menni.Ha átmegyek valamiért és otthon van,kérem beszéljük már meg a válást,és egyebeket,de mindig van kifogása(éppen fáj a feje,stb...)Ma is találkoztam vele,hazajött 2-kor,pedig sosem szokott csak este fél10után,kérdeztem ismét hogy holnap beszélünk e,de megint habogott,pénteken sulit kell fizetnem mondta hogy hagy itt pénzt.Este 7kor hívtam,hogy mivel nem beszéltünk meg semmit,mégis melyik napra számítsak,de természetesen megint nem érem el!Mi az istent csináljak már???!!!Arra gondoltam,hogy visszamegyek,hátha hajlik a válásra ha minden nap idegesítem vele,de szerintem haza se jönne csak hajnalban(úgy szokott amikor már alszom),így megint csak magamat készíteném ki.
2011. máj. 25. 21:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötlet köszi:-)
2011. máj. 25. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Basszus, ez nekem már sok!Ha nem akarsz vele élni, hagyd ott!De hogy bosszú, meg bulvár,meg rendőrség, meg tönkreteszem!Elképesztő számomra, nem tennék ilyet olyannal, akit egyszer szerettem.És mielőtt nekem estek, én is váltam, és utálom a volt férjem, de akkor is.
2011. máj. 26. 05:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy a te gyomrod befogadja hogy már a házasságunk elött,és alatt is csalt,és a barátainak is azt mesélte milyen jól csinálja hogy elvett egy csinos nőt és mellette meg tarthat szeretőt is.....én nem az a tipus vagyok aki ezt elfelejti.Ennyi.
2011. máj. 26. 07:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha tönkreteszed nem lesz ám asszony tartás és akkor éhen halsz.Vagy ne adj Isten el kell menned dolgozni és eltartani magad,juj,akkor mi lesz. :P
2011. máj. 26. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Elképzelhető, hogy a férjed notórius félrekefélő, de azért gondold már végig, hogy elképzelhető, hogy esetleg-véletlenül (jól érzed, gúnyolódom) Te is hibás vagy ebben.

Az meg tényleg mocskos undorító, hogy te majd tönkreteszed. Csak azért, mert gyenge vagy, és hagytad magad gallyra vágni... Velem ezt senki sem tehetné meg, hamarabb repülne, minthogy én kórházba kerüljek a stressztől.

Szóval ne picsogj itt, add be a válókeresetet, foglalkozz a saját életeddel, keress munkát, stb.

2011. máj. 26. 08:44
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Én sem vagyok az a dobd vissza kenyérrel típus. Ha szemét volt veled,becsapott, lealázott, érdemes viszonozni. Tanulja csak meg, hogy ilyet nem tehet büntetlenül, legközelebb talán meggondolja, mit csinál. Add be a keresetet, aztán szaftos sztorit az újságokba.
2011. máj. 26. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!