A szomszéd az. Már nem lehet meglenni itthon, délután le kell húznom a reluxát. Az egész lakásra rálát. Időnként fényképez is. Nem mehetek át, "beszélni" vele, mert dühkitöréseim vannak, és még egy húzásom van, különben börtönbe kerülök.
Menjek át, és verjem meg kegyetlen módon, vagy mit csináljak vele?
én írnék neki egy levelet, vagy beszélnék vele...ha semmi se segít akkor verd meg, de szerintem van még más "módszer" ellene, csak most ezen a 2 dolgon kívl semmi nem jut eszembe :)
2011. máj. 25. 20:50
3/22 anonim válasza:
Én feljelenteném, vagy megveretném. Aztán bizonyítsa be, hogy te voltál, aki megverette. Az ilyen beteg barmok nem értenek a szép szóból, így maradnak a keményebb eszközök.
Nem tudom, mit csináltál, hogy már csak egy esélyed van; de nem lehet, hogy megfigyelnek a hivatásosok?
2011. máj. 25. 20:51
4/22 anonim válasza:
ha dühkitöréseid vannak, akkor a levlé jobb lenne :) vagy jelentsd fel. :)
2011. máj. 25. 20:51
5/22 anonim válasza:
> délután le kell húznom a reluxát.
Akkor húzd le. Mi a probléma?
2011. máj. 25. 20:52
6/22 anonim válasza:
Tetess az ablakokra ablakfóliát.akkor kívülről nem lát be, és fényképezheti a saját tükörképét az ablakban.Van függönyöd? Az azért sok mindent takar.Ültess fákat, bokrokat a házad elé, vagy egyszerűen vegyél osb lapot, és csinálj magasítást a kerítésednek.
2011. máj. 25. 20:53
7/22 anonim válasza:
Ültess fát az ablaka elé. Vagy az éj leple alatt fekete festékszóróval fújd be az ablakait, hogy ne lásson ki rajta.
Vagy honnan kukkol, tetőről?
2011. máj. 25. 20:55
8/22 anonim válasza:
Fotózd le amint kukkol és téged fotóz, és jelentsd fel!
2011. máj. 25. 20:55
9/22 anonim válasza:
Leírnád hogy hogyan csinálja? FÜrdőszoba ablakból? Vagy hogyan? Én tényleg fognék egy tábla osb lapot, és odatenném,az ablaka elé persze szigorúan betartva az erre vonatkozó szabályokat :D
2011. máj. 25. 20:57
10/22 anonim válasza:
Vegyél egy távcsövet és bámult órákon keresztül, totál feltünöen hogy mit csinál. Tuti begolyózik tőle :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!